Ekmek Arası Çitoz Decapat Katılım 13 Ekim 2020 Mesajlar 266 Çözümler 2 Yer ANKARA Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2020 #1 Ekran kartım çok çabuk ısınıyor. Üzerinde küçük bir pervane var o çalışmıyor diye olabilir mi acaba?
N nevtugardic Decipat Zamanın Tanığı Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 2.609 Makaleler 3 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2020 #2 Samet Abak dedi: Ekran kartım çok çabuk ısınıyor. Üzerinde küçük bir pervane var o çalışmıyor diye olabilir mi acaba? Genişletmek için tıkla... Sistem özellikleri? Artı 0 Eksi
Samet Abak dedi: Ekran kartım çok çabuk ısınıyor. Üzerinde küçük bir pervane var o çalışmıyor diye olabilir mi acaba? Genişletmek için tıkla... Sistem özellikleri?
B Baş-ül Adam Kilopat Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 5.834 Makaleler 3 Çözümler 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2020 #3 Fan çalışmıyorsa değiştirin. Termal macunlarını yenileyin. Artı 0 Eksi
KS KS Ekmek Arası Çitoz Decapat Katılım 13 Ekim 2020 Mesajlar 266 Çözümler 2 Yer ANKARA Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2020 #4 nevtugardic dedi: Sistem özellikleri? Genişletmek için tıkla... Ekran kartım iyi değil ATI Radeon HD 43500/4500 Series. Artı 0 Eksi
nevtugardic dedi: Sistem özellikleri? Genişletmek için tıkla... Ekran kartım iyi değil ATI Radeon HD 43500/4500 Series.
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.746 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2020 #5 Samet Abak dedi: Ekran kartım iyi değil ATI Radeon HD 43500/4500 Series. Genişletmek için tıkla... Ölmeyi unutmuş bir ekran kartı. 2008'de çıkmış piyasaya. Arızalanmış belli ki fanı. Tamir ettirmek yerine yeni bir model almanı öneririm. Artı 0 Eksi
Samet Abak dedi: Ekran kartım iyi değil ATI Radeon HD 43500/4500 Series. Genişletmek için tıkla... Ölmeyi unutmuş bir ekran kartı. 2008'de çıkmış piyasaya. Arızalanmış belli ki fanı. Tamir ettirmek yerine yeni bir model almanı öneririm.
KS KS Ekmek Arası Çitoz Decapat Katılım 13 Ekim 2020 Mesajlar 266 Çözümler 2 Yer ANKARA Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2020 #6 SepuLtura -ẞ- dedi: Ölmeyi unutmuş bir ekran kartı. 2008'de çıkmış piyasaya. Arızalanmış belli ki fanı. Tamir ettirmek yerine yeni bir model almanı öneririm. Genişletmek için tıkla... Babamda 2009'da almış doğru diyorsun. Baş-ül Adam dedi: Fan çalışmıyorsa değiştirin. Termal macunlarını yenileyin. Genişletmek için tıkla... Nasıl yenilerim bilmiyorum ki Bilgisayarcıya götürsem yenilemesi kaç TL tutar? Samet Abak dedi: Ekran kartım çok çabuk ısınıyor. Üzerinde küçük bir pervane var o çalışmıyor diye olabilir mi acaba? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarı 5'dk önce açtım şu an çok sıcak ekran kartı. Son düzenleme: 2 Aralık 2020 Artı 0 Eksi
SepuLtura -ẞ- dedi: Ölmeyi unutmuş bir ekran kartı. 2008'de çıkmış piyasaya. Arızalanmış belli ki fanı. Tamir ettirmek yerine yeni bir model almanı öneririm. Genişletmek için tıkla... Babamda 2009'da almış doğru diyorsun. Baş-ül Adam dedi: Fan çalışmıyorsa değiştirin. Termal macunlarını yenileyin. Genişletmek için tıkla... Nasıl yenilerim bilmiyorum ki Bilgisayarcıya götürsem yenilemesi kaç TL tutar? Samet Abak dedi: Ekran kartım çok çabuk ısınıyor. Üzerinde küçük bir pervane var o çalışmıyor diye olabilir mi acaba? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarı 5'dk önce açtım şu an çok sıcak ekran kartı.