demir3895 Kilopat Katılım 9 Haziran 2014 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2014 #1 Arkadaşlar ekran kartım görünmüyor. Cd'sinden driver yükledim. Donanımı algılamıyor. İnternetten güncel sürüm bulup denedim fakat yine aynı. Bunlarda resmi. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Haziran 2014
Arkadaşlar ekran kartım görünmüyor. Cd'sinden driver yükledim. Donanımı algılamıyor. İnternetten güncel sürüm bulup denedim fakat yine aynı. Bunlarda resmi.
S sergun26 Hectopat Katılım 9 Haziran 2014 Mesajlar 239 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2014 #2 Ekran kartı marka ve modeliniz nedir?
illaedeb1 Hectopat Katılım 20 Şubat 2014 Mesajlar 225 Çözümler 1 Yer Çanakkale Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2014 #3 Ya yükleme yapamadın yada ekran kartını taktığında kendisi oto yükledi. Sonra sen cd sini yüklerken oto yüklenmiş olanı geri kaldırdın.
Ya yükleme yapamadın yada ekran kartını taktığında kendisi oto yükledi. Sonra sen cd sini yüklerken oto yüklenmiş olanı geri kaldırdın.
demir3895 Kilopat Katılım 9 Haziran 2014 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2014 #4 sergun26 dedi: Ekran kartı marka ve modeliniz nedir? Genişletmek için tıkla... Ati hd 5600/5700. illaedeb1 dedi: Ya yükleme yapamadın yada ekran kartını taktığında kendisi oto yükledi. Sonra sen cd sini yüklerken oto yüklenmiş olanı geri kaldırdın. Genişletmek için tıkla... Daha önce böyle bir sorun yoktu. 3 yıldır bu ekran kartını kullanıyorum. 5 gün önce oldu. Bilgisayarı açtım bu sorunla karşılaştım. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Haziran 2014
sergun26 dedi: Ekran kartı marka ve modeliniz nedir? Genişletmek için tıkla... Ati hd 5600/5700. illaedeb1 dedi: Ya yükleme yapamadın yada ekran kartını taktığında kendisi oto yükledi. Sonra sen cd sini yüklerken oto yüklenmiş olanı geri kaldırdın. Genişletmek için tıkla... Daha önce böyle bir sorun yoktu. 3 yıldır bu ekran kartını kullanıyorum. 5 gün önce oldu. Bilgisayarı açtım bu sorunla karşılaştım.
S sergun26 Hectopat Katılım 9 Haziran 2014 Mesajlar 239 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2014 #5 demir3895 dedi: ati hd 5600/5700. daha önce böyle bir sorun yoktu 3 yıldır bu ekran kartını kullanıyorum 5 gün önce oldu bilgisayarı açtım bu sorunla karşılaştım. Genişletmek için tıkla... Pek anlamam bu işlerden. Tecrübeli arkadaşlar gelsin bakalım. @Recep Baltaş
demir3895 dedi: ati hd 5600/5700. daha önce böyle bir sorun yoktu 3 yıldır bu ekran kartını kullanıyorum 5 gün önce oldu bilgisayarı açtım bu sorunla karşılaştım. Genişletmek için tıkla... Pek anlamam bu işlerden. Tecrübeli arkadaşlar gelsin bakalım. @Recep Baltaş