Ztax Hectopat Katılım 24 Mayıs 2014 Mesajlar 513 Yer Ankara 4 Ağustos 2014 #1 Merhaba arkadaşlar, Ekran kartım kaç MB emin olamadım. Burada 256 MB diyor. Ekran çözünürlüğünden gelişmiş ayarlara bakınca ise böyle diyor: Dxdiag'dan bakınca ise böyle diyor: Hangisi doğru emin olamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.
Merhaba arkadaşlar, Ekran kartım kaç MB emin olamadım. Burada 256 MB diyor. Ekran çözünürlüğünden gelişmiş ayarlara bakınca ise böyle diyor: Dxdiag'dan bakınca ise böyle diyor: Hangisi doğru emin olamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.
T The Witcher Ziyaretçi 4 Ağustos 2014 #2 Ekran kartının kendine ait belleği 256 mb. Ancak sistem ekran kartı için RAM'den 768 mb ayırıyor böylece toplam 1 GB belleğe sahip oluyorsun.
Ekran kartının kendine ait belleği 256 mb. Ancak sistem ekran kartı için RAM'den 768 mb ayırıyor böylece toplam 1 GB belleğe sahip oluyorsun.
Ztax Hectopat Katılım 24 Mayıs 2014 Mesajlar 513 Yer Ankara 4 Ağustos 2014 #3 Teşekkürler. Peki bu ekran kartı ile Crysis 3 oynayabilir miyim? Yani RAM'den ayırdığı ile.
O Obligated Hectopat Katılım 22 Ocak 2014 Mesajlar 425 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2014 #4 Ztax dedi: Teşekkürler. Peki bu ekran kartı ile Crysis 3 oynayabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Oynayamassın. Dx11 desteği yok Dx10 desteği bile yok diye biliyorum çok eski bir kart.
Ztax dedi: Teşekkürler. Peki bu ekran kartı ile Crysis 3 oynayabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Oynayamassın. Dx11 desteği yok Dx10 desteği bile yok diye biliyorum çok eski bir kart.
Barış Özel Hectopat Katılım 1 Temmuz 2014 Mesajlar 765 Makaleler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2014 #5 İmkansız.
T The Witcher Ziyaretçi 4 Ağustos 2014 #6 DX 11 desteği olsa bile açamaz. @Silinen üye konuya bekleniyorsun. Sana "karttaş" çıktı.
Ztax Hectopat Katılım 24 Mayıs 2014 Mesajlar 513 Yer Ankara 4 Ağustos 2014 #7 Bana ekran kartı ve anakart tavsiyesinde bulunur musunuz?
O Obligated Hectopat Katılım 22 Ocak 2014 Mesajlar 425 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2014 #10 Ztax dedi: Tamam. Genişletmek için tıkla... Ekran kartının RAM'ine bakarak hareket etme sakın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Ztax dedi: Tamam. Genişletmek için tıkla... Ekran kartının RAM'ine bakarak hareket etme sakın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et