Ftnmn14 Decapat Katılım 21 Şubat 2023 Mesajlar 165 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2023 #1 Selam. Başlıkta da belirttiğim gibi ekran kartinin UEFI desteyinin olub olmamasini nereden oğrenebiliriz? Son düzenleyen: Moderatör: 29 Eylül 2023
Selam. Başlıkta da belirttiğim gibi ekran kartinin UEFI desteyinin olub olmamasini nereden oğrenebiliriz?
Marix Petapat 1000'e Doğru Sıvı Nitrojen Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 18.329 Çözümler 951 29 Eylül 2023 #2 Ekran kartınız nedir?
Kokona Shiki Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Ekim 2018 Mesajlar 12.735 Makaleler 7 Çözümler 113 29 Eylül 2023 #3 GPU-Z uzerinde UEFI tiki varsa desteklidir.
Ftnmn14 Decapat Katılım 21 Şubat 2023 Mesajlar 165 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2023 #4 Marix dedi: Kartınız nedir? Genişletmek için tıkla... @Marix GTS 250 1GB leadtek winfast Kokona Shiki dedi: GPU-Z uzerinde UEFI tiki varsa desteklidir. Genişletmek için tıkla... tik yok
Marix dedi: Kartınız nedir? Genişletmek için tıkla... @Marix GTS 250 1GB leadtek winfast Kokona Shiki dedi: GPU-Z uzerinde UEFI tiki varsa desteklidir. Genişletmek için tıkla... tik yok
Kokona Shiki Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Ekim 2018 Mesajlar 12.735 Makaleler 7 Çözümler 113 29 Eylül 2023 #5 @Ftnmn14 GPU'n UEFI destekli degil fakat belki VBIOS modlama ile UEFI yapilabilir.
Ftnmn14 Decapat Katılım 21 Şubat 2023 Mesajlar 165 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2023 #6 @Kokona Shiki tik acmak olmazmi ? @Kokona Shiki yapsam bir problem olmaz dimi ? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
@Kokona Shiki tik acmak olmazmi ? @Kokona Shiki yapsam bir problem olmaz dimi ? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Kokona Shiki Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Ekim 2018 Mesajlar 12.735 Makaleler 7 Çözümler 113 29 Eylül 2023 #7 @Ftnmn14 O tiklere dokunamazsin.
Marix Petapat 1000'e Doğru Sıvı Nitrojen Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 18.329 Çözümler 951 29 Eylül 2023 #8 Tik olupda UEFI olarak çalışmayan kartlar var mesala RX500 serisi. GTS 250, Kart UEFI değil. UEFI desteğini ne için soruyorsunuz?
Tik olupda UEFI olarak çalışmayan kartlar var mesala RX500 serisi. GTS 250, Kart UEFI değil. UEFI desteğini ne için soruyorsunuz?
Ftnmn14 Decapat Katılım 21 Şubat 2023 Mesajlar 165 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2023 #9 @Marix bu video ile yapanilirim sanirim Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et @Marix bozulmasza iyi olur @Marix bende bilmiyorum sadece canim sikiliyor bir seyler yapmak istedim. Dun bilgisayari uefi yapdim simdi dedim neden ekran kartinda yapmiyim
@Marix bu video ile yapanilirim sanirim Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et @Marix bozulmasza iyi olur @Marix bende bilmiyorum sadece canim sikiliyor bir seyler yapmak istedim. Dun bilgisayari uefi yapdim simdi dedim neden ekran kartinda yapmiyim
Marix Petapat 1000'e Doğru Sıvı Nitrojen Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 18.329 Çözümler 951 29 Eylül 2023 #10 Ftnmn14 dedi: @Marix bu video ile yapabilirim sanirim Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et @Marix bozulmasza iyi olur @Marix bende bilmiyorum sadece canim sikiliyor bir seyler yapmak istedim. Dun bilgisayari UEFI yaptım simdi dedim neden ekran kartinda yap miyim? Genişletmek için tıkla... VBIOS işi biraz dertlidir, görüntü vermeyi kesebilir, bunu bilerek deneyin.
Ftnmn14 dedi: @Marix bu video ile yapabilirim sanirim Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et @Marix bozulmasza iyi olur @Marix bende bilmiyorum sadece canim sikiliyor bir seyler yapmak istedim. Dun bilgisayari UEFI yaptım simdi dedim neden ekran kartinda yap miyim? Genişletmek için tıkla... VBIOS işi biraz dertlidir, görüntü vermeyi kesebilir, bunu bilerek deneyin.