Ekran Kartım Windows 10 Desteklemiyor.

SSD ile ilgili bir sorun gözükmüyor. HP sitesinden Windows 8 driverını kurmayı dene. Bazen işe yarayabiliyor.

Aynı ekran kartı ve Intel yonga benim eski Samsung cihazımda da mevcuttu. Ona da W10 kurmuştum fakat her hangi bir geç açılma sorunu yoktu tam tersi 10-12 saniye sürüyordu HDD ile. Önemli dosyalarınızı yedekleyip sistem sıfırlama yapmanızı tavsiye ediyorum ardından Windows Güncelleştirmelerini yapın.

SSD ile ilgili bir sorun gözükmüyor. HP sitesinden Windows 8 driverını kurmayı dene. Bazen işe yarayabiliyor.
Denedim bir işe yaramadı. Şimdi windows 10 sıfırlayarak yeniden tüm updateleri yapıcam. Eğer bir problem çıkarsa windows8 driverini kurmayı deneyeceğim.
Şuan dosyaları yedekliyorum. Sıfırlamayı deneyeceğim.

Bende 7670m var ve 15.7.1 sürümü kurulu. Görev yönetisinden baktığımda amd sürücüsü bilgisayarı arka planda oyalıyor, eski driverlar stabil değil. Resimlerden de görüldüğü gibi desteklememe gibi bir durum yok, masaüstünde hd3650 var o bile çalışıyor w10 ile.
Ancak açılış sıkıntın var ben 5.5 yıllık hdd ile alıyorum o süreyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…