Ekran Kartım Yandı

tunahanbag

Kilopat
Arkadaşklar ilk olarak ekran kartım nvidia geforce gt 630. Ben overcloka sarmıştım en sonunda cesaret ettim ve yapmaya çalıştım. Hiçbirşey olmadı ilk başta. Fakat zaten kasan oyunu açınca herşey dondu hoparlör ddddddrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr diye bir ses çıkarmaya başladı.

Ben korkutm ve hemen düğmeye basılı tuttum. İşte o zaman yandığını anladım [zaten rasgele ayarlamıştım ovcerclocku ] sonra pc yi açtım. Ne göreyim siyak ekran... Kapat yeniden aç yine siyah ekran. Anladım ki artık kesin olarak yandı. Arkadaşlar ıspartada oturuyorum bunu tamir edebilicek biri var mı veya tamir edilebilir mi ? 200 tl nin kuru kuru gitmesine izin veremem... [şu an leptoptayım]...

Yani arkadaşlar empati kurun dalga geçip gitmeyin lütfen gerçekten yardıma ihtiyacım var. Ne kadar çaresiz olduğumu siz düşünün... Yardımlarınızı bekliyorum...

Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Nasıl yaptın ? GT 630'a voltaj veremezsin. Voltajsız bir O.C ile yanma ihtimali yok otomatik olarak mavi ekran vermesi gerekiyor. Kartın gerekli ısıya gelince kapanmadıysa bu senlik birşey değil.

Kesin olarak ekran kartının yandığından emin olamazsınız, kartı farklı bir sistemde çalıştırmayı deneyin.
Ve en önemlisi, yapamayacağınız veya yapmadığınız bir şeyi yapmış gibi göstermeyin.

Mesela ekran kartını farklı bir sistemde test etme imkanınız yok ise böyle bir imkanım yok deyin.
Isparta biraz sıkıntılı bir il, yok mu çevrende tanıdık bir bilgisayarcı, test etmen gereken birkaç parça var.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı