Ekran Kartıma virüs saldırdı - GT 745M Dpc_Watchdog_Violation

Berke B.

Hectopat
Daha fazla  
1.)Temiz format attım hiç bir dosya bırakmadan (Çözdü sandım)
2.)Ekran kartı sürücülerimi yükledim geforce.com dan (Windows çöktü)
3.)Format attım
4.)Yine denedim yine windows çöktü
5.)Format Attım windows 8.1 attıydım windows 8.1.1 güncellemesini atarken çöktü
6.)Yine format attım normal kullanırken çöktü
7.)Yine format attım bidaha durduk yere çöktü
8.)Yine denedim bu sefer bidaha çöktü deliricem
9.)Formatı bidaha attım bugün şu anda durum sağlam ama yarına çöker
4 günde 6 format deliricem
Virüsün ekran kartına girmesinden şüpe ediyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir virüs girdi yukarıdaki işlemleri yaptım geçmedi bugün farklı windows indirdim windows 8.1 update 1 sürümüyle yine sürücüler yanıt vermiyor ekran kartı kullanılmıyor virüs ekran kartımı yakmış olabilir mi! model: Nvidia Geforce 745m

Format CD'si sıkıntılı olabilir mi? Benim de böyle bir sıkıntım vardı. İnternetten yeni bir CD indirdim ve onu yükledim. Sıkıntım çözülmüştü.

Ben de değiştirdim bugün yine aynı maalesef ekran kartı yandı yada yeni sürücüler arızalı yada benim ekran kartı yeni sürücüyle uyuşmuyor.

Son çare olarak garantiye veya güvendiğin bir bakkala götür.

Ben eski driverleri kuracağım. Olmazsa Casper'a göndereceğim.

Olsa da olmasa da ilgilendiğin için teşekkür ederim.

Oldu Nvidia bozuk sürücü çıkarmış eski sürücü daha sağlam.

Yada Nvidia sürücüleri bozuk olarak güncellediği için Nvidia GT745M pişmanlıktır. Kaliteli de sürücüleri Nvidia bozuk gönderdi. Türkiye Email adresini verirseniz teşekkür ederim.

Nvidia'nın bozuk sürücü göndermesi gibi bir durum söz konusu değildir. Sorununuzun ne olduğunuda anlamış değilim yani bilgisayar çökse bile ekranda bir hata raporu olur orda ne yazıyor? Sorun donanımsalda olabilir. Garantisi devam ediyorsa direk gönderin casperla uğraşmak ruh sağlığınız açısından ileride ciddi hasarlar bırakabilir sizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…