Ekran kartımdan ses geliyor

stronger361

Femtopat
Öncelikle selamlar arkadaşlar şu son 1-2 haftadır ekran kartımın fanı yavaşlıyor ve oldukça çok ses çıkarmaya başlıyor Afterburner'den bakıyorum 50 derece falan CS girince falan ses çıkarmaya iyice başlıyor. Sizce sebebi nedir? Yardımcı olursanız sevinirim iyi günler dilerim.

Ses bir cızırtı gibi mi? Yoksa fanların dönüş sesidir gayet normal.

Coil whine olabilir fps sınırlaması olmayınca ve yük altında iken mi bu ses çıkıyor birde sesi çekip youtube aracılığı ile atabilirseniz daha iyi olur.

Ses buna benziyor mu?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

ses bunun gibi değil daha ağır bir ses

ses bunun gibi değil daha ağır bir ses
Ekran kartından geldiğine emin misin.
Evet eminim ekran kartı fanına elime soktugumda ses susuyor bıraktıgımda tekrar başlıyor
Bir süre sonra ses susuyor ama sonra tekrar başlıyor

Fanların Balancesinden olabilir yani fan sadece dönme hareketi değil aynı zamanda ileri ve geri hareketi yapıyordur. Bu durumda bir yere daha temas ediyorsa sürtme sesi yapıyor olabilir. Bu durum bana 1-2 kere kasa fanında başıma gelmişti.

Coil whine olabilir fps sınırlaması olmayınca ve yük altında iken mi bu ses çıkıyor birde sesi çekip youtube aracılığı ile atabilirseniz daha iyi olur.
yüklüyorum yt ye
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…