GhostShot Hectopat Katılım 24 Haziran 2014 Mesajlar 86 Yer Mardin Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Haziran 2014 #1 Merhabalar. Benim Casper Nirvana PC'im Var Ama Ekran Kartı Modeli Berbat Ben Size Özellikleri Söyliyeyim 4 GB Ram 300 GB HDD İntel Core i3 2.10 GHz İşlemci İntel HD Graphics 3000 1.5 GB Ekran Kartı Oynadığım Oyunlar Ekran Kartı Yüzünden İyi Performans Vermiyor Ne Yapacağım Pes 2013'te VRAM Yetmiyor Diyor Yardımlarınızı Bekliyorum. Sizce Ekran Kartını Değiştirmelimiyim ve Değiştirmeliysem Nasıl Bir Ekran Kartı Önerirsiniz ?
Merhabalar. Benim Casper Nirvana PC'im Var Ama Ekran Kartı Modeli Berbat Ben Size Özellikleri Söyliyeyim 4 GB Ram 300 GB HDD İntel Core i3 2.10 GHz İşlemci İntel HD Graphics 3000 1.5 GB Ekran Kartı Oynadığım Oyunlar Ekran Kartı Yüzünden İyi Performans Vermiyor Ne Yapacağım Pes 2013'te VRAM Yetmiyor Diyor Yardımlarınızı Bekliyorum. Sizce Ekran Kartını Değiştirmelimiyim ve Değiştirmeliysem Nasıl Bir Ekran Kartı Önerirsiniz ?
D ddenizz Hectopat Katılım 4 Ocak 2014 Mesajlar 535 24 Haziran 2014 #2 Eğer yeterli bir bütçen varsa sana önerim yeni bir pc toplaman. (Eğer güzel bir oyun performansı almak istiyorsan)
Eğer yeterli bir bütçen varsa sana önerim yeni bir pc toplaman. (Eğer güzel bir oyun performansı almak istiyorsan)
GhostShot Hectopat Katılım 24 Haziran 2014 Mesajlar 86 Yer Mardin Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Haziran 2014 #3 Bütçem Yok Yani Ekran Kartını Değiştirmezmiyim ?
ömercava Hectopat Katılım 21 Mart 2014 Mesajlar 89 Makaleler 2 Yer İstanbul/Taşdelen Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Haziran 2014 #4 Ekran kartı için bütçen ne kadar ?
Batuhan K. Hectopat Katılım 4 Nisan 2014 Mesajlar 664 Makaleler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2014 #5 Furkan Tpkts Zaten ekran kartını değiştirirse güzel bir performans alacak. Bütçe nedir?
99.8 pure Hectopat Katılım 20 Haziran 2014 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2014 #6 bunun ekran kartı değişmez harici ekran kartın yok yuvasıda yoktur
GhostShot Hectopat Katılım 24 Haziran 2014 Mesajlar 86 Yer Mardin Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Haziran 2014 #7 Yani Babam Alacak Ekran Kartı 180-200 Arası Bi Bütçe Var
D ddenizz Hectopat Katılım 4 Ocak 2014 Mesajlar 535 24 Haziran 2014 #8 GhostShot dedi: Bütçem Yok Yani Ekran Kartını Değiştirmezmiyim ? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarının tam modelini yazarsan daha kolay yardımcı olabiliriz.
GhostShot dedi: Bütçem Yok Yani Ekran Kartını Değiştirmezmiyim ? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarının tam modelini yazarsan daha kolay yardımcı olabiliriz.
GhostShot Hectopat Katılım 24 Haziran 2014 Mesajlar 86 Yer Mardin Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Haziran 2014 #9 Şu Anda Malesef Bende Değil 2-3 Güne Gelecek Bir Yere Gittide
D ddenizz Hectopat Katılım 4 Ocak 2014 Mesajlar 535 24 Haziran 2014 #10 Batuhan K. dedi: Furkan Tpkts Zaten ekran kartını değiştirirse güzel bir performans alacak. Bütçe nedir? Genişletmek için tıkla... Yeni bir ekran kartıyla elbet iyi bir performans alır ancak yeni ekran kartı bu sistemle birlikten çok uzun ömürlü olmaz daha doğrusu yüksek kalitede uzun ömürlü olmaz. GhostShot dedi: Şu Anda Malesef Bende Değil 2-3 Güne Gelecek Bir Yere Gittide Genişletmek için tıkla... Laptopun anakart marka ve modelini öğrenebilirsen yardımcı olabilirim.
Batuhan K. dedi: Furkan Tpkts Zaten ekran kartını değiştirirse güzel bir performans alacak. Bütçe nedir? Genişletmek için tıkla... Yeni bir ekran kartıyla elbet iyi bir performans alır ancak yeni ekran kartı bu sistemle birlikten çok uzun ömürlü olmaz daha doğrusu yüksek kalitede uzun ömürlü olmaz. GhostShot dedi: Şu Anda Malesef Bende Değil 2-3 Güne Gelecek Bir Yere Gittide Genişletmek için tıkla... Laptopun anakart marka ve modelini öğrenebilirsen yardımcı olabilirim.