99.8 pure Hectopat Katılım 20 Haziran 2014 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2014 #11 arkadaslar ekran kartını anakarta uhuylamı yapıstırıcak bu adam yuva yok diyoruz
Batuhan K. Hectopat Katılım 4 Nisan 2014 Mesajlar 664 Makaleler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2014 #12 Sistem giriş seviyesi için. Son düzenleme: 24 Haziran 2014
GhostShot Hectopat Katılım 24 Haziran 2014 Mesajlar 86 Yer Mardin Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Haziran 2014 #13 Silinen üye dedi: Yeni bir ekran kartıyla elbet iyi bir performans alır ancak yeni ekran kartı bu sistemle birlikten çok uzun ömürlü olmaz daha doğrusu yüksek kalitede uzun ömürlü olmaz. Laptopun anakart marka ve modelini öğrenebilirsen yardımcı olabilirim. Genişletmek için tıkla... Laptop Elime Geçince Öğrenirim Artık
Silinen üye dedi: Yeni bir ekran kartıyla elbet iyi bir performans alır ancak yeni ekran kartı bu sistemle birlikten çok uzun ömürlü olmaz daha doğrusu yüksek kalitede uzun ömürlü olmaz. Laptopun anakart marka ve modelini öğrenebilirsen yardımcı olabilirim. Genişletmek için tıkla... Laptop Elime Geçince Öğrenirim Artık
D ddenizz Hectopat Katılım 4 Ocak 2014 Mesajlar 535 24 Haziran 2014 #14 99.8 pure dedi: arkadaslar ekran kartını anakarta uhuylamı yapıstırıcak bu adam yuva yok diyoruz Genişletmek için tıkla... Nerden biliyorsun yuva olmadığını, adam ne laptop marka model verdi ne de anakart modelini
99.8 pure dedi: arkadaslar ekran kartını anakarta uhuylamı yapıstırıcak bu adam yuva yok diyoruz Genişletmek için tıkla... Nerden biliyorsun yuva olmadığını, adam ne laptop marka model verdi ne de anakart modelini
Sociologist Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 16 Kasım 2013 Mesajlar 2.794 Makaleler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2014 #15 Ekran kartı yuvası yok diye düşünüyorum. Hatta kesin yoktur. Çünkü harici ekran kartı yok. Bu arada "Casper Pişmanlıktır."
Ekran kartı yuvası yok diye düşünüyorum. Hatta kesin yoktur. Çünkü harici ekran kartı yok. Bu arada "Casper Pişmanlıktır."
Batuhan K. Hectopat Katılım 4 Nisan 2014 Mesajlar 664 Makaleler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2014 #16 Nasıl ekran kartı yoktur be ana kartta mı ekran kartı yuvası olmayacak.
Sociologist Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 16 Kasım 2013 Mesajlar 2.794 Makaleler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2014 #17 Laptoptan bahsediyoruz. Ben yok diye tahmin ediyorum.