Bugün bir tane ekledim. Rampage. Gayet güzel görünüyor, onun dışında 2 ek fan daha var. Biri optik sürücülerin takılı olduğu yerde. Diğeri ise işlemcinin üstünün bir yanında. Benim bir sorunum var. Konu açmak istemedim. 3 pinli bir soğutucu var ancak anakartta 4 pinlik fan yeri var. Bu durumda ne yapabilirim? Eski anakartımda 3 pinlik vardı, şimdi ise takamıyorum. Onu da işlemcinin üstüne takardım.
Arkadaşım öncelikle ısınmanın sebebi port değil ekran kartı markan. Gigabyte GTX680 Windforce kullanmış birisi olarak diyebilirim ki Asus ve Msi markalarına göre daha zayıf bir soğutmaya sahip. Kaldı ki RX550nin ısınmaması lazım. Son olarak kasa modelinide belirt. Kasandaki hava akışının az olmasından da kaynaklı olabilir.
Arkadaşım öncelikle ısınmanın sebebi port değil ekran kartı markan. Gigabyte GTX680 Windforce kullanmış birisi olarak diyebilirim ki Asus ve Msi markalarına göre daha zayıf bir soğutmaya sahip. Kaldı ki RX550nin ısınmaması lazım. Son olarak kasa modelinide belirt. Kasandaki hava akışının az olmasından da kaynaklı olabilir.