Ekran kartımı nasıl bozabilirim?

Biri daha böyle konu açmıştı. "Monitörümü nasıl bozabilirim?" diye sormuştu ve yeterince ağır cevaplar almıştı. Sen ekran kartını bozacağına, ailene masraf çıkartacağına git bir işe gir, çalış ve kendin al. O zaman para nasıl kazanılıyor, öğrenirsin. Böyle saçma konularda bulunmaktan utanıyorum açıkçası.

Hadi oc yaptın diyelim babanı kandırdın fakat baban ya bilgisayarı bilgisayarcıya götürür de eski haline getirir ve senin yalan söylediğini anlarsa ?

SoNDestan şuan aynı kart bende var sapphire hd3450 sana yemin ediyorum full oc yaptım ati catalaystan her oyunu yük altında oynadım yanmadı sen en iyisi kartı sök 1-2 tane vur tokatla o kendine gelir sonra pert olur

Fanı sök macunları iyice kazı. Aç bilgisayarı son ayarlarda OC ve BF3 ultra tamamdır.

Oğulcan Erişti, alakası bile yok. Ben her sabah 6'da evden çıkıyorum. Okuldan saat 5.30'da geliyorum. Zaten ilçede yaşıyorum. Çalışmam için hiç fırsat yok. Belli ki arkadaşın ailesine çok bir masraf da çıkmayacak. Yeni ekran kartı için bu mecburi görünüyor. Eğer böyle bir durumda değilseniz arkadaşı yargılamayın lütfen.

Emirhan Yiğiter, ya ben onu da denedim zaten 5 senedir hiç macun sürülmedi ama 6-7fps veriyor yine. Nasıl bir kartmış arkadaş.

Oğulcan İstesem ben giderim ekran kartımı çalışarak alırım fakat ekran kartım olduğu için babam izin vermiyor.

Eski toprak kart o . Onu bozmak her baba yiğitin harcı değil .

O zaman ekran kartının teknik özelliklerini göster babana. Eskidi de, hiçbir şey yapamıyor de. Alacağın ekran kartını göster, o zaman ikna edersin belki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…