Ekran kartımı nasıl bozabilirim?

Buzluğa koy. Ondan sonra fırınla. Bunu 2-3 defa yap Pusat. Dene şansını.

Ekran kartı fırınlama diye bir olay var. Soğutucuyu sök. GPU'nun PCB'deki bacaklarını biraz yamult yada sök. Olmadı kısa devre yaptır.

FireStorm, bende de oluyor bazen. Ama 250TL'lik bir ekran kartından ne gibi bir zarar gelebilir ki?

İşte. Bende bazen öyle düşünüyorum ama bazı ailelerin o 250 tl'lik ekran kartını alacak durumlarıda olmayabiliyor.

Akif kardeşim hep ikinizi karıştırıyorum. Kusura bakma.

Para kolay kazanılmadı diyen arkadaşım,biz kendi paramızla 200 liraya ekran kartı alacağız.Öyle bi adamlar var ki 10 bin liraya pc topluyor.Evet para kolay kazanılmıyor.

Para kolay kazanılmadı diyen arkadaşım,biz kendi paramızla 200 liraya ekran kartı alacağız.Öyle bi adamlar var ki 10 bin liraya pc topluyor.Evet para kolay kazanılmıyor.

Malesef para var huzur var . 10 bin Tl'lik sistemi zaten senin, benim gibi insanlar toplamıyor. Ya bir şirkete, yada özel bir neden için toplanıyor. Nedelerde şunlar. Animasyon filmleri yapımı, Ses kurgu olayları, Grafikerlik vs...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…