yusufirl Hectopat Katılım 22 Haziran 2021 Mesajlar 267 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2022 #1 Yeni bir ekran kartına geçeceğim için mevcut olanı satmak istiyorum nelere dikkat etmeliyim bu konuda?
Yeni bir ekran kartına geçeceğim için mevcut olanı satmak istiyorum nelere dikkat etmeliyim bu konuda?
2022borsa Femtopat Katılım 6 Temmuz 2022 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2022 #2 Pinler pinlerden biri kılırdımı büyük bir masraf geliyor
odunq Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Haziran 2019 Mesajlar 3.405 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2022 #3 2022borsa dedi: Pinler pinlerden biri kılırdımı büyük bir masraf geliyor Genişletmek için tıkla... Ekran kartında nasıl pinler var ve nasıl kırılıyor ben de merak ettim. 20 tane bozuk ekran kartı gördüysem hiçbirinde kırık bir pin yoktu.
2022borsa dedi: Pinler pinlerden biri kılırdımı büyük bir masraf geliyor Genişletmek için tıkla... Ekran kartında nasıl pinler var ve nasıl kırılıyor ben de merak ettim. 20 tane bozuk ekran kartı gördüysem hiçbirinde kırık bir pin yoktu.