Ekran kartımın belleği hangisi?(İntel Hd Graphics Family)

Kaan™

Hectopat
Yer
Ankara, Turkey
Daha fazla  
Arkadaşlar ekran kartım intel hd graphics family benim sorunum şu directX tanı aracından baktığımda ekran kartımın belleği 1664 mb gözüküyor ama can you run it'de 32 mb gözüküyor bi türlü anlamadım bilen birisi varsa anlatabilirmi? @Recep Baltaş abi bu bi sorun mu? yoksa başka bir şeymi bi anlatırmısn.

FOTOĞRAFLAR

Merhaba.
32MB çalışması için ayrılmış olan 1664MB ihtiyaç duyulduğunda çıkabileceği limit.

İntel HD Graphics paylaşımlı bir ekran kartı. Yani kendi belleği yok. Ne kadar belleğe ihtiyacı olursa bilgisayarın RAM'inden kendine o kadar bellek ayırır.

Aygıt yöneticisi>Ekran Bağdaştırıcıları seçeneğinden görebilirsiniz. Bulduğunuz modelin belleğine internetten bakabilirsiniz. Örneğin; Bende intel hd 3000 var. Laptoplarda çift ekran kartı olur genelde o yüzden dxdiag' da intel görünür.

peki bu intel hd graphicsle nasıl bir performans alırız ?

tam modeli belirtmeden bilemem. Modelinize bakın ve google' a sonuna 'oyun' diye yazın. Videoları vardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…