Ekran kartımın duran fanlarını vurdurarak çalıştırdım!

Makaleler
1
Yer
İzmir
Daha fazla  
Öncelikle merhabalar,
Evet Türk halkı olarak hepimiz bir çok vasıtayı vurdurarak çalıştırma prensibine aşinayız. Hatta ve hatta Leyla ile Mecnun'da ren geyiklerinin bile vurdurarak çalıştığına şahit olmuştuk. Lakin bu gün çok farklı bir hadise başıma geldi. Ve sizlere biraz ondan bahsetmek istiyorum. 1-2 ay önce ekran kartımın fanları oturma grevine başladılar (illegal yolla). Ne sinir bozucu bir hadisedir ki ekran kartım ısınmasın diye oyunları en düşük ayarlarda oynamak yetmedi üstüne üstelik ekran çözünürlüğünü bile düşürdüm. Buna rağmen bazı oyunları hiç açamaz oldum. Tabi şu dönem pek sık girmiyordum yoksa çoktan yeni fanları sipariş vermiştim. Her neyse bu gün bu duruma daha fazla katlanamadım ve sorunun temassızlık veya benzeri bir şey olduğunu düşündüm. Yoksa duran fan neden dursun. İroniye gel. Neyse açtım kasayı, fanın birine elimle biraz bastırdım ve baktım ki aslanlar gibi çalışıyor. Sonra diğer fana da biraz baskı uyguladım ama ondan tık yok. Akabinde parmağımla tam ortasından biraz biraz fanı çevirmeye başladım baktım ki o da pır pır pır dönmeye başladı! Aynı aküsü bitmiş yokuş aşağı vurdurulan araba gibiydi. Şu anda diğer çalışan fana göre biraz sallantılı çalışıyor ama yinede çalıştığı için çok mutluyum. Umarım çalışmaya devam eder. Bu da benim anarşist fanlarımın garip bir hikayesiydi, umarım beğenmişsinizdir. ✌

Son düzenleme:
Ben ekran kartımı sinirden yere vurunca fanları daha çok soğutuyordu ne hadiseyse .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…