Y yumle Hectopat Katılım 9 Haziran 2022 Mesajlar 105 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2023 #1 PC'yi çalıştırdığımda ekran kartının fanları dönmüyor ve monitöre görüntü gelmiyor. Ve kırık gibi bir şey fark ettim. Böyle bir şey. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Ekim 2023
PC'yi çalıştırdığımda ekran kartının fanları dönmüyor ve monitöre görüntü gelmiyor. Ve kırık gibi bir şey fark ettim. Böyle bir şey.
Berkant29 Hectopat Katılım 26 Kasım 2020 Mesajlar 2.948 Çözümler 4 21 Ekim 2023 #2 Fotoğraf atar mısınız, kırıktan kastınızı anlamadım. Artı 0 Eksi
adonisqsw Femtopat Katılım 27 Ağustos 2023 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2023 #3 Kartın yeni nesil ise çoğunlukla 50 dereceyi geçmediği için fanı kullanmaz. Artı 0 Eksi
Berkant29 Hectopat Katılım 26 Kasım 2020 Mesajlar 2.948 Çözümler 4 21 Ekim 2023 #4 adonisqsw dedi: Kartın yeni nesil ise çoğunlukla 50 dereceyi geçmediği için fanı kullanmaz. Genişletmek için tıkla... Hocam görüntü gelmiyormuş ama. Artı 0 Eksi
adonisqsw dedi: Kartın yeni nesil ise çoğunlukla 50 dereceyi geçmediği için fanı kullanmaz. Genişletmek için tıkla... Hocam görüntü gelmiyormuş ama.
RealAmdUser Decapat Katılım 9 Ağustos 2023 Mesajlar 387 Çözümler 1 21 Ekim 2023 #5 yumle dedi: PC'yi çalıştırdığımda ekran kartının fanları dönmüyor ve monitöre görüntü gelmiyor. Ve kırık gibi bir şey fark ettim. Böyle bir şey. Genişletmek için tıkla... Ekran kartının markasını kırığın görüntüsünü tahmin ediyoruz herhalde. Artı 0 Eksi
yumle dedi: PC'yi çalıştırdığımda ekran kartının fanları dönmüyor ve monitöre görüntü gelmiyor. Ve kırık gibi bir şey fark ettim. Böyle bir şey. Genişletmek için tıkla... Ekran kartının markasını kırığın görüntüsünü tahmin ediyoruz herhalde.
KS KS Y yumle Hectopat Katılım 9 Haziran 2022 Mesajlar 105 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2023 #6 RealAmdUser dedi: Ekran kartının markasını kırığın görüntüsünü tahmin ediyoruz herhalde. Genişletmek için tıkla... Rx570 ekran kartı kırık yokmuş abim öyle söyledi.Monitörde çalışıyor ama PC ye taktığımda sinyal yok diyor görüntü gelmiyor kablo falan değiştirdim ama yinede ekran gelmiyor. Artı 0 Eksi
RealAmdUser dedi: Ekran kartının markasını kırığın görüntüsünü tahmin ediyoruz herhalde. Genişletmek için tıkla... Rx570 ekran kartı kırık yokmuş abim öyle söyledi.Monitörde çalışıyor ama PC ye taktığımda sinyal yok diyor görüntü gelmiyor kablo falan değiştirdim ama yinede ekran gelmiyor.