D dengesis58 Hectopat Katılım 2 Şubat 2015 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2016 #1 Selam herkese. Ben ekran kartımın son sürümünü indirmek istiyorum. Hep hata veriyor oyunlarda ekran kartını güncelle diye. Oyunlarda şöyle bir hata veriyor. Dosya Ekleri 2321321321.PNG 5,2 KB · Görüntüleme: 84 Son düzenleyen: Moderatör: 16 Eylül 2016
Selam herkese. Ben ekran kartımın son sürümünü indirmek istiyorum. Hep hata veriyor oyunlarda ekran kartını güncelle diye. Oyunlarda şöyle bir hata veriyor.
THE_MILLER Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2013 Mesajlar 15.505 Makaleler 35 Çözümler 78 16 Eylül 2016 #2 DDU ile ekran kartı sürücüsünü kaldırın. Display Driver Uninstaller (DDU) AMD+NVIDIA Sürücü Kaldırma Aracı Drivers | GeForce Bu siteden uygun model ve sistemi belirtip indireceksin.
DDU ile ekran kartı sürücüsünü kaldırın. Display Driver Uninstaller (DDU) AMD+NVIDIA Sürücü Kaldırma Aracı Drivers | GeForce Bu siteden uygun model ve sistemi belirtip indireceksin.