Zarar verip vermeyeceği hakkında deneyimim yok ama çalışır. Ekran kartına OC işlemlerini tahminimce yapamazsın çünkü ayrı bir PSU olduğu için elektrik değerlerini değiştiremeyebilirsin. Ya da yapabilirsin de ekran kartı üzerinden ne kadar voltaj çekeceği ayarlanıyordur. Bunu şu an merak ettim
Sonuç olarak zarar verip vermeyeceği hakkında bir şey diyemem ama kesinlikle çalıştırırsın.
Aklıma mining sistemler geldi. Birkaç mining kurulum videolarına hızlıca baktım. Birden fazla PSU kullanıldığını gördüm ve kendimce zarar olmayacağına kanaat getirdim.
Hatta OC yapıldığını da gördüm şimdi kendi merakımı da gider miş oldum
"Güç Ekran Kartına direkt olarak akmıyor ve voltaj kontrolünü Anakart yapıyor yani Ekran Kartının güç beslemesini Anakart yönettiği için ayrı bir kaynaktan güç vermeni önermem Ekran Kartının maximum istediği gücü kart direkt olarak çeker ve kartın arıza yapma ihtimali doğar. Riske atmamanı tavsiye ederim ayrıcada hiç stabil güç akışı olmayacağı için faturaya yansıman çok fazla olur."
Böyle bir yorum görmüştüm. İlk demek istediğimi tam olarak anlatmış burada. Ama mining sistemlerde birden fazla PSU kullanılıyor hatta OC yapıldığını gördüm.