Ekran kartı driver güncel gözüküyor ama sarı çizgi. Ekran kartım görüntü veriyor fakat bir yerde gözükmüyor, aygıt yöneticisinde gözüküyor. Yardım ederseniz sevinirim.
Ekran kartı driver güncel gözüküyor ama sarı çizgi. Ekran kartım görüntü veriyor fakat bir yerde gözükmüyor, aygıt yöneticisinde gözüküyor. Yardım ederseniz sevinirim.
IObit ürünlerini kullanmayınız.(Advanced System Care, Driver Booster, IObit Malware Fighter)
DriverMax ve Driver Booster gibi programlar kullanmayın. Yanlış yada eski sürücü kurabiliyorlar.
IObit ürünlerini kullanmayınız.(Advanced System Care, Driver Booster, IObit Malware Fighter)
DriverMax ve Driver Booster gibi programlar kullanmayın. Yanlış yada eski sürücü kurabiliyorlar.
Bendede şöyle bir sorun var bilgisayarın kendi ekran kartı Driver'ini yüklüyorum ondan sonra aygıt yöneticisinden güncellemek için girip güncelliyorum güncelledikten sonra Intel'in ekran kartı ünlem oluyor Intel'i güncelliyim diyorum yüklediğim ekran kartı değişiyor bu sefer yani yüklediğim ekran kartı AMD Radeon HD 7600M aygıt yöneticisinde Radeon HD 7670M oluyor güncellediğimde anlattığım durum oluyor ne yapmam gerekiyor?