Keremrr6 Hectopat Katılım 23 Temmuz 2022 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2024 #1 Elimde iki tane 250W Power Supply var tekiyle ekran kartımı çalıştıramıyorum birini bilgisayara birini sadece ekran kartına takarsam çalışır mı?
Elimde iki tane 250W Power Supply var tekiyle ekran kartımı çalıştıramıyorum birini bilgisayara birini sadece ekran kartına takarsam çalışır mı?
Çözüm Marix 6 Temmuz 2024 Sistemden gücü kesin, BIOS pilini çıkarıp takın, sonra ekran kartını takıp açın sistemi, önce 2. PSU'yu açın sonra sistemi açın.
Sistemden gücü kesin, BIOS pilini çıkarıp takın, sonra ekran kartını takıp açın sistemi, önce 2. PSU'yu açın sonra sistemi açın.
Emperor4231 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 7.746 Makaleler 1 Çözümler 114 Yer Konya Daha fazla Sistem Özellikleri HP OMEN 30L, RTX 3060, Ryzen 5 5600X, HyperX 3200Mhz CL22 16GB Dual Kit Cinsiyet Erkek Meslek Kılınç Makina Tarım Sanayi'de çalışıyor 6 Temmuz 2024 #2 Mantıken evet ama güç kaynağı anakart olmadan aktif olmuyor diye biliyorum. Artı 0 Eksi
KS KS Keremrr6 Hectopat Katılım 23 Temmuz 2022 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2024 #3 Emperor4231 dedi: Mantıken evet ama güç kaynağı anakart olmadan aktif olmuyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Denedim ekran kartının fanları dönüyor ama ekran gelmiyor. Artı 0 Eksi
Emperor4231 dedi: Mantıken evet ama güç kaynağı anakart olmadan aktif olmuyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Denedim ekran kartının fanları dönüyor ama ekran gelmiyor.
Marix Yottapat! Katkıda Bulunan Mahalle Bilgisayarcısı Tekniker Bin Çözüm, Bir Efsane 1000'e Doğru Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 20.372 Çözümler 1.044 6 Temmuz 2024 #4 Keremrr6 dedi: Elimde iki tane 250W Power Supply var tekiyle ekran kartımı çalıştıramıyorum birini bilgisayara birini sadece ekran kartına takarsam çalışır mı? Genişletmek için tıkla... Çalışır, 2. PSU'yu da tetiklemeniz lazım. Artı 0 Eksi
Keremrr6 dedi: Elimde iki tane 250W Power Supply var tekiyle ekran kartımı çalıştıramıyorum birini bilgisayara birini sadece ekran kartına takarsam çalışır mı? Genişletmek için tıkla... Çalışır, 2. PSU'yu da tetiklemeniz lazım.
KS KS Keremrr6 Hectopat Katılım 23 Temmuz 2022 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2024 #5 Marix dedi: Çalışır, 2. PSU'yu da tetiklemeniz lazım. Genişletmek için tıkla... 2. PSU'yu çalıştırdım siyah kabloyla yeşili bağlayıp ama ekran gelmiyor. Artı 0 Eksi
Marix dedi: Çalışır, 2. PSU'yu da tetiklemeniz lazım. Genişletmek için tıkla... 2. PSU'yu çalıştırdım siyah kabloyla yeşili bağlayıp ama ekran gelmiyor.
Marix Yottapat! Katkıda Bulunan Mahalle Bilgisayarcısı Tekniker Bin Çözüm, Bir Efsane 1000'e Doğru Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 20.372 Çözümler 1.044 6 Temmuz 2024 #6 Ekranın gelmemesinin bir çok sebebi var. Artı 0 Eksi
KS KS Keremrr6 Hectopat Katılım 23 Temmuz 2022 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2024 #7 Marix dedi: Ekranın gelmemesinin birçok sebebi var. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı takılıyken anakarta monitörü bağlayınca onboard üzerinden çalışıyor. Artı 0 Eksi
Marix dedi: Ekranın gelmemesinin birçok sebebi var. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı takılıyken anakarta monitörü bağlayınca onboard üzerinden çalışıyor.
Marix Yottapat! Katkıda Bulunan Mahalle Bilgisayarcısı Tekniker Bin Çözüm, Bir Efsane 1000'e Doğru Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 20.372 Çözümler 1.044 6 Temmuz 2024 #8 Sistemden gücü kesin, BIOS pilini çıkarıp takın, sonra ekran kartını takıp açın sistemi, önce 2. PSU'yu açın sonra sistemi açın. Artı 0 Eksi Çözüm
Sistemden gücü kesin, BIOS pilini çıkarıp takın, sonra ekran kartını takıp açın sistemi, önce 2. PSU'yu açın sonra sistemi açın.
KS KS Keremrr6 Hectopat Katılım 23 Temmuz 2022 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2024 #9 Marix dedi: Sistemden gücü kesin, BIOS pilini çıkarıp takın, sonra ekran kartını takıp açın sistemi, önce 2. PSU'yu açın sonra sistemi açın. Genişletmek için tıkla... Çalıştı sağ olasın. Artı 0 Eksi
Marix dedi: Sistemden gücü kesin, BIOS pilini çıkarıp takın, sonra ekran kartını takıp açın sistemi, önce 2. PSU'yu açın sonra sistemi açın. Genişletmek için tıkla... Çalıştı sağ olasın.