Ekran kartına BIOS atmak garanti bozar mı?

an.l6i

Kilopat
Makaleler
3
Arkadaşlar ASUS Dual RX 580 kullanıyorum BIOS atmak garantiyi devre dışı mı bırakıyor?

Atarken ekran kartının bu modelinin BIOS'unu atacağınız için sorun olacağını sanmam. Ama gidip de RX570'e RX580 BIOS'u atıyorlardı. Öyle olsa garanti giderdi diye düşünüyorum.

Bricklerseniz evet garanti gider ancak düzgün bir şekilde yaparsanız hayır bozmaz.

Brick çalışan cihazlara yükleme yaptıktan sonra bozulunca kullanılan bir tabir yani cihazı işe yaramayan bir tuğlaya,blok parçasına çevirmek.

Brick çalışan cihazlara yükleme yaptıktan sonra bozulunca kullanılan bir tabir yani cihazı işe yaramayan bir tuğlaya, blok parçasına çevirmek.

Ben peki Afterburner üzerinden diyelim o.c yaptım ve bozuldu cihaz o zamanda garanti dışı mı kalır?

Ben peki Afterburner üzerinden diyelim o.c yaptım ve bozuldu cihaz o zamanda garanti dışı mı kalır?
OC yaparak bozmanız zor açıkçası,ekran kartı zaten donar çok yüke binerse ve tabii ki OC kaynaklı problemler de sizin suçunuz olduğundan garantiden yararlanamazsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…