Athaenn Decapat Katılım 18 Haziran 2023 Mesajlar 131 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri CPU:İ7-10700 RAM: XPG-32gb Ana Kart: msı b460m bazooka GPU: RTX 4060 Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2024 #1 Ekran kartım GTX 1660S DLSS modu kurmak istiyorum. Mod karta zarar verir mi?
AlperInferno Megapat Katılım 22 Ağustos 2021 Mesajlar 5.676 Makaleler 11 Çözümler 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2024 #2 GTX'de çalışmaz.
Athaenn Decapat Katılım 18 Haziran 2023 Mesajlar 131 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri CPU:İ7-10700 RAM: XPG-32gb Ana Kart: msı b460m bazooka GPU: RTX 4060 Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2024 #3 AlperInferno dedi: GTX'de çalışmaz. Genişletmek için tıkla... Hayır DLSS modu GTX için videoları var FPS 2 katına çıkıyor karta zararı var mı onu merak ediyorum.
AlperInferno dedi: GTX'de çalışmaz. Genişletmek için tıkla... Hayır DLSS modu GTX için videoları var FPS 2 katına çıkıyor karta zararı var mı onu merak ediyorum.
AlperInferno Megapat Katılım 22 Ağustos 2021 Mesajlar 5.676 Makaleler 11 Çözümler 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2024 #4 Athaenn dedi: Hayır DLSS modu GTX için videoları var FPS 2 katına çıkıyor karta zararı var mı onu merak ediyorum. Genişletmek için tıkla... DLSS modu derken mod olarak DLSS mi indiriliyormuş? Hem GTX serisinin DLSS desteği yok. What is DLSS and which games are supported? What is DLSS? We explain what Nvidia's AI technology is, how it can benefit owners of RTX graphics cards and which games are supported. www.trustedreviews.com
Athaenn dedi: Hayır DLSS modu GTX için videoları var FPS 2 katına çıkıyor karta zararı var mı onu merak ediyorum. Genişletmek için tıkla... DLSS modu derken mod olarak DLSS mi indiriliyormuş? Hem GTX serisinin DLSS desteği yok. What is DLSS and which games are supported? What is DLSS? We explain what Nvidia's AI technology is, how it can benefit owners of RTX graphics cards and which games are supported. www.trustedreviews.com
Lee Yubin Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2017 Mesajlar 16.351 Makaleler 16 Çözümler 177 Yer Antalya 11 Mayıs 2024 #5 Athaenn dedi: Hayır DLSS modu GTX için videoları var FPS 2 katına çıkıyor karta zararı var mı onu merak ediyorum. Genişletmek için tıkla... FSR yani?
Athaenn dedi: Hayır DLSS modu GTX için videoları var FPS 2 katına çıkıyor karta zararı var mı onu merak ediyorum. Genişletmek için tıkla... FSR yani?
Athaenn Decapat Katılım 18 Haziran 2023 Mesajlar 131 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri CPU:İ7-10700 RAM: XPG-32gb Ana Kart: msı b460m bazooka GPU: RTX 4060 Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2024 #6 Lee Yubin dedi: FSR yani? Genişletmek için tıkla... İsimlere yabancıyım ama mod olarak DLSS yükleyebiliyoruz ve oyun ayarlarından açıp kapatabiliyoruz.
Lee Yubin dedi: FSR yani? Genişletmek için tıkla... İsimlere yabancıyım ama mod olarak DLSS yükleyebiliyoruz ve oyun ayarlarından açıp kapatabiliyoruz.