Ekran kartına güç gitmiyor

batyouone01

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Bu sıralar işlemcim fazla ısınıyordu ve nedenini merak edince araştırdım. Overclock olarak gelmiş bana. BIOS'tan sorunu hallettim. Ayaları kaydet çık deyince bir daha ekran kartına güç gitmedi. Ne yapmam gerekiyor? Yardımcı olursanız sevinirim.

1.200 yaptım hocam.

F10 la kaydedip çıkabilirsin daha az sıcaklığı olur artık kendim hiç denemedim izlediğim videolar güvenli kanallarda ve yorumları düzgün olan videolar ayarlar doğru uygulandıysa bir zararı olmaz.

1.200 yaptım hocam.

Başka yapmam gereken bir şey var mı hocam.

Kaydet çık yük altında kalsın bir süre ısısını takip edersin zaten eğer o ısınmadanda korkarsan kule tipi AM4 CPU soğutmalar var satın alabilirsin 700 TL civarında.

Tamamdır o zaman hocam. Cidden çok teşekkür ediyorum. Hemen yardım ettiniz. Çok sağ olun iyi geceler.

Tamamdır o zaman hocam. Cidden çok teşekkür ediyorum. Hemen yardım ettiniz. Çok sağ olun iyi geceler.

Rica ederim iyi geceler bilgisayar mavi ekran gibi bir durum olursa ki olacağını sanmıyorum korkmanıza gerek yok ihtimal veriyorum YouTube'da farklı farklı kanallardan undervoltaj adı altında araştırırsan belli makalalere ulaşıp ayarlarsın BIOS'tan geri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…