M3rt0o Centipat Kek günü Katılım 16 Kasım 2023 Mesajlar 959 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2024 #1 Ekran kartına ısıl işlem yapılmış bir cihazı almak mı yoksa çipi değiştirmek mi? Birisi gelip danışsa ne derdiniz?
Ekran kartına ısıl işlem yapılmış bir cihazı almak mı yoksa çipi değiştirmek mi? Birisi gelip danışsa ne derdiniz?
quarest Megapat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 5.113 Çözümler 62 7 Mayıs 2024 #2 Çip değişimi derdim, eğerki fırınlarsanız bir süre sonra kart yine tak diye gidicek zaten geri dönüşüde olmayacak.
Çip değişimi derdim, eğerki fırınlarsanız bir süre sonra kart yine tak diye gidicek zaten geri dönüşüde olmayacak.
M3rt0o Centipat Kek günü Katılım 16 Kasım 2023 Mesajlar 959 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2024 #3 quarest dedi: Çip değişimi derdim, eğerki fırınlarsanız bir süre sonra kart yine tak diye gidicek zaten geri dönüşüde olmayacak. Genişletmek için tıkla... Alet çalışsa da fark etmez yani en iyisi garantiye almak
quarest dedi: Çip değişimi derdim, eğerki fırınlarsanız bir süre sonra kart yine tak diye gidicek zaten geri dönüşüde olmayacak. Genişletmek için tıkla... Alet çalışsa da fark etmez yani en iyisi garantiye almak