E EnderBerkay Femtopat Katılım 1 Şubat 2023 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2023 #21 SEMIKAANCAKIR dedi: Grafik, çözünürlük ve oyun nedir? Genişletmek için tıkla... Ultra ayarlarda monitörü dediginiz gibi 2K yaptim ayarlardan FSR 2'yi acip 70 yaptim. SEMIKAANCAKIR dedi: Grafik, çözünürlük ve oyun nedir? Genişletmek için tıkla... 30'u geçmiyor ama bazen 26 ya kadar dusmuyor ayarlari dusurunce de bir şey olmuyor hatta 1 2 FPS düşüyor
SEMIKAANCAKIR dedi: Grafik, çözünürlük ve oyun nedir? Genişletmek için tıkla... Ultra ayarlarda monitörü dediginiz gibi 2K yaptim ayarlardan FSR 2'yi acip 70 yaptim. SEMIKAANCAKIR dedi: Grafik, çözünürlük ve oyun nedir? Genişletmek için tıkla... 30'u geçmiyor ama bazen 26 ya kadar dusmuyor ayarlari dusurunce de bir şey olmuyor hatta 1 2 FPS düşüyor
SEMIKAANCAKIR Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 24.284 Makaleler 2 Çözümler 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2023 #22 EnderBerkay dedi: Ultra ayarlarda monitörü dediginiz gibi 2K yaptim ayarlardan FSR 2'yi acip 70 yaptim. 30'u geçmiyor ama bazen 26 ya kadar dusmuyor ayarlari dusurunce de bir şey olmuyor hatta 1 2 FPS düşüyor Genişletmek için tıkla... FSR'ı kapatıp deneyebilir misiniz?
EnderBerkay dedi: Ultra ayarlarda monitörü dediginiz gibi 2K yaptim ayarlardan FSR 2'yi acip 70 yaptim. 30'u geçmiyor ama bazen 26 ya kadar dusmuyor ayarlari dusurunce de bir şey olmuyor hatta 1 2 FPS düşüyor Genişletmek için tıkla... FSR'ı kapatıp deneyebilir misiniz?
E EnderBerkay Femtopat Katılım 1 Şubat 2023 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2023 #23 SEMIKAANCAKIR dedi: FSR'ı kapatıp deneyebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Daha kötüleşiyor oyunu bitirdim ama 30 fpslerdeydi sürekli SEMIKAANCAKIR dedi: FSR'ı kapatıp deneyebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Discorddan yardim edebilrmisin crylnd 5690 Son düzenleme: 26 Mart 2023
SEMIKAANCAKIR dedi: FSR'ı kapatıp deneyebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Daha kötüleşiyor oyunu bitirdim ama 30 fpslerdeydi sürekli SEMIKAANCAKIR dedi: FSR'ı kapatıp deneyebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Discorddan yardim edebilrmisin crylnd 5690
SEMIKAANCAKIR Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 24.284 Makaleler 2 Çözümler 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2023 #24 EnderBerkay dedi: Daha kötüleşiyor oyunu bitirdim ama 30 FPS'lerdeydi sürekli Discord'dan yardim edebiliri misin Crylnd 5690 Genişletmek için tıkla... Aklıma gelen başka bir şey yok. İşlemcinin bu ekran kartı ile yapabildiği bu sanırım.
EnderBerkay dedi: Daha kötüleşiyor oyunu bitirdim ama 30 FPS'lerdeydi sürekli Discord'dan yardim edebiliri misin Crylnd 5690 Genişletmek için tıkla... Aklıma gelen başka bir şey yok. İşlemcinin bu ekran kartı ile yapabildiği bu sanırım.