Arkadaşlar şu anda ekran kartım yok ve 700 TL bütçem var bu ekran kartını almayı planlıyorum. sizce riske girmeye değer mi? BIOS atmak zor mu ve nasıl atılacağı ile bir video falan var mı?
Arkadaşlar şu anda ekran kartım yok ve 700 TL bütçem var bu ekran kartını almayı planlıyorum. Sizce riske girmeye değer mi? BIOS atmak zor mu ve nasıl atılacağı ile bir video falan var mı?
Arkadaşlar şu anda ekran kartım yok ve 700 TL bütçem var bu ekran kartını almayı planlıyorum. Sizce riske girmeye değer mi? BIOS atmak zor mu ve nasıl atılacağı ile bir video falan var mı?
Eğer riske girmeye değmez derseniz 500 TL'ye bu var.
Arkadaşlar şu anda ekran kartım yok ve 700 TL bütçem var bu ekran kartını almayı planlıyorum. sizce riske girmeye değer mi? BIOS atmak zor mu ve nasıl atılacağı ile bir video falan var mı?
knk işlemcinin kendi GPU su yeterli gelmiyor mu ki, baktığın ekran kartları ve işlemcinin ekran kartı arasında çok bi fark göremezsin zaten :d
Oyun için alıyorsan orta segment bi kart lazım ki verim alasın.
Kanka işlemcinin kendi GPU'su yeterli gelmiyor mu ki, baktığın ekran kartları ve işlemcinin ekran kartı arasında çok bir fark göremezsin zaten :d
Oyun için alıyorsan orta segment bir kart lazım ki verim alasın.
Hocam ben bu kasada zamanında 3060 kullandım ve yetmiyor gelen giden herkes bunu diyor ama hocam ekran kartsız oyun oynanmıyor aktif olarak FiveM ve GTA V oynayan bir insanım i3 4.nesil vardı oyunda hafif donma vardı i7'ye geçtim sonra 1 2 gün oynadım ekran kartım yandı o yüzden hiçbir şey oynayamaz hale geldim Valorant'ta bile 30 40 FPS falan o yüzden ekran kartı alıyorum zaten.