Ekran kartına nasıl BIOS atılır?

Arkadaşlar şu anda ekran kartım yok ve 700 TL bütçem var bu ekran kartını almayı planlıyorum. sizce riske girmeye değer mi? BIOS atmak zor mu ve nasıl atılacağı ile bir video falan var mı?

Arkadaşlar şu anda ekran kartım yok ve 700 TL bütçem var bu ekran kartını almayı planlıyorum. Sizce riske girmeye değer mi? BIOS atmak zor mu ve nasıl atılacağı ile bir video falan var mı?

Eğer riske girmeye değmez derseniz 500 TL'ye bu var.

Son düzenleme:
6 haneli sayı yazdım hocam.
güvenlik açısından annenizin evlenmeden önce ki soyadının 2 ve 3'üncü harflerin rakam sırasına göre toplamını yazar mısınız :f

güvenlik açısından annenizin evlenmeden önce ki soyadının 2 ve 3'üncü harflerin rakam sırasına göre toplamını yazar mısınız :f
şaka şaka knk kodu yaz baride teyit edelim ne yazdın :d

Güvenlik açısından annenizin evlenmeden önce ki soyadının 2 ve 3'üncü harflerin rakam sırasına göre toplamını yazar mısınız: F

Nasıl yani anlamadım hocam.

Güvenlik açısından annenizin evlenmeden önce ki soyadının 2 ve 3'üncü harflerin rakam sırasına göre toplamını yazar mısınız: F

Şaka şaka kanka kodu yaz baride teyit edelim ne yazdın :d

190619 yazmiştim galiba.

Nasıl yani anlamadım hocam.

190619 yazmiştim galiba.

Şaka şaka 061906 yazdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…