Çözüldü Ekran kartına OC yaptıktan sonra sistem donuyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

SWOXIN

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 5600/Gainward RTX 3060 12Gb/Asus B550M-K/Kingston Fury 8x2 16Gb Ram/Samsung 970 EVO 1TB/Frisby 600W PSU/Blueforce Spectra 6X120mm Kasa
Ekran kartıma o.c yaparken MHz'yi fazla ayarladım ve ekran dondu normal olarak yeniden başlattım ama Windows açıldığı gibi ekran donuyor hiçbir şey yapamıyorum. Sorunu hemen anladım Windows açıldığı gibi o.c uygulaması devreye girip ekranı donduruyor formatlayip sorunu çözebilirim ama önemli dosyaların var bu o.c uygulamasını nasıl silebilirim? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Sistemi güvenli modda açmayı deneyin.

Sistemi güvenli modda açmayı deneyin.

Çözüm
Açılır açılmaz mı yapıyor? Yoksa biraz bekliyor mu?

Eğer zaman kalıyorsa, ilk önce görev yöneticisine girip başlangıç uyuglamalarınıdan programı otomatik başlatmaya kapatın. Sonra açılmaz ise programı silersiniz.

Onun haricinde güvenli modda başlatabilirsiniz.

Son düzenleme:

Çok az bir süre normal çalışıyor şu an uygulamayı o aralıkta silmeyi deniyorum

Çok az bir süre normal çalışıyor şu an uygulamayı o aralıkta silmeyi deniyorum

Dediğim gibi açılır açılmaz, Görev Yöneticisine girip hangi program ise "Başlangıç uygulamaları" kısmından programın üstüne sağ tık yayıp "Devre Dışı Bırak" seçeneğine tıklayın. Sonra yeniden başlatın.

Güvenli modda başlatmak için.

1. Windows logo tuşu + R tuşlarına basın.
  2. kutusuna MSConfig yazın ve Tamam'ı seçin.
  3. Önyükleme sekmesini seçin.
  4. Güvenli önyükleme tikini işaretleyip sistemi yeniden başlatın.
  5. İşinizi hallettikten sonra, aynı işlemi tik kaldırarak Güvenli moddan çıkın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…