cagtay59 Picopat Katılım 28 Ocak 2025 Mesajlar 618 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2025 #1 RAM 2x8 RAM Ekran kartı GTX 1050 İşlemci i7 8750h 2.20 GHz Dün ekran kartına overclock yaptım ama overclocktan önce de sıcaklıklar aynıydı, overclockdan sonra da sıcaklıklar aynıydı.
Dün ekran kartına overclock yaptım ama overclocktan önce de sıcaklıklar aynıydı, overclockdan sonra da sıcaklıklar aynıydı.
JrWhite Decipat Katılım 15 Nisan 2024 Mesajlar 1.656 Çözümler 4 7 Şubat 2025 #2 cagtay59 dedi: Dün ekran kartına overclock yaptım ama overclocktan önce de sıcaklıklar aynıydı, overclockdan sonra da sıcaklıklar aynıydı. Genişletmek için tıkla... Çok az yapıyanız değişen pek bir şey olmaz.
cagtay59 dedi: Dün ekran kartına overclock yaptım ama overclocktan önce de sıcaklıklar aynıydı, overclockdan sonra da sıcaklıklar aynıydı. Genişletmek için tıkla... Çok az yapıyanız değişen pek bir şey olmaz.
picl zhmey Hectopat Katılım 15 Ağustos 2022 Mesajlar 4.499 Makaleler 5 Çözümler 40 7 Şubat 2025 #3 cagtay59 dedi: Dün ekran kartına overclock yaptım ama overclocktan önce de sıcaklıklar aynıydı, overclockdan sonra da sıcaklıklar aynıydı. Genişletmek için tıkla... Absurt degerler vermedigin surece hicbir sorun yok.
cagtay59 dedi: Dün ekran kartına overclock yaptım ama overclocktan önce de sıcaklıklar aynıydı, overclockdan sonra da sıcaklıklar aynıydı. Genişletmek için tıkla... Absurt degerler vermedigin surece hicbir sorun yok.
cagtay59 Picopat Katılım 28 Ocak 2025 Mesajlar 618 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2025 #4 picl zhmey dedi: Absurt degerler vermedigin surece hiçbir sorun yok. Genişletmek için tıkla... Sadece GPU hızını 55 MHz arttırdı bellek hızına dokunmadım. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Şubat 2025
picl zhmey dedi: Absurt degerler vermedigin surece hiçbir sorun yok. Genişletmek için tıkla... Sadece GPU hızını 55 MHz arttırdı bellek hızına dokunmadım.
picl zhmey Hectopat Katılım 15 Ağustos 2022 Mesajlar 4.499 Makaleler 5 Çözümler 40 7 Şubat 2025 #5 Sorun olmaz. Pek kayda deger bir artis degil.
cagtay59 Picopat Katılım 28 Ocak 2025 Mesajlar 618 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2025 #6 JrWhite dedi: Çok az yapıyanız değişen pek bir şey olmaz. Genişletmek için tıkla... sadece 55 mhz gpu hızını arttırdım bellek hızı aynı kaldı
JrWhite dedi: Çok az yapıyanız değişen pek bir şey olmaz. Genişletmek için tıkla... sadece 55 mhz gpu hızını arttırdım bellek hızı aynı kaldı