Ekran kartina su döküldü

Su döküldüğü gibi elektriği kesip, kurulayıp, iyice kuruyana kadar (en az 24 saat) bekleseydiniz hiçbir şey olamzdı ama tam kurumadan taktığınız için bozmuşsunuz geçmiş olsun. Yapabileceğiniz tek şey yeni bir ekran kartı almak.

Döküldüğü zaman sorsaydınız daha iyi olurdu.

Artık gene şansınızı denemek isterseniz 99% alkol ile yıkayıp 1-2 gün kurumasını bekleyebilirsiniz. Ona para veremem derseniz kolonya ile de deneyebilirsiniz ama beklenti olmasa daha iyi.

Bunu deneyeceğim umarım olur güncellemeyi yazarim artik ama pek fazla bir umudum yok.

Ekran kartina üst taraftan çok az su döküldü. Bundan sonra ekran kartını çıkartıp üst tarafını sildim. Sonra tekrar takip bilgisayarı açtıktan sonra 5-6 dakika görüntü aldıktan sonra daha görüntü alamadim. Şu an nasıl bir yol izlemeliyim?
Eğer şanslıysanız sadece röle kondsanstatör gibi basit elemanlar yanmıştır. Ancak görüntünün 5-6 dakika sonra gitmesi çipten kaynaklıdır. Çip kısa devre olmuşsa yanmıştır. Yine de iyice durulayıp akşama kadar bekleyin. tekrar takın. Yüksek ihtimal kartın çipi yandı.​

eğer şanslıysanız sadece röle kondsanstatör gibi basit elemanlar yanmıştır. Ancak görüntünün 5-6 dakika sonra gitmesi çipten kaynaklıdır. Çip kısa devre olmuşsa yanmıştır. Yine de iyice durulayıp akşama kadar bekleyin. Tekrar takın. Yüksek ihtimal kartın çipi yandı.​

İstanbul içi tamir yapan bir firma biliyor musunuz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı