Çift slot kaplayan ekran kartıma tek vida yeterli olur mu? 2. vidanın yeri bir türlü olmuyor. Vidayı değiştirdim ama yine olmuyor. Tek vidalı destek sorun yapar mı? @MF
Çift slot kaplayan ekran kartıma tek vida yeterli olur mu? 2. vidanın yeri bir türlü olmuyor. Vidayı değiştirdim ama yine olmuyor. Tek vidalı destek sorun yapar mı? @MF
Ekran kartı 3 fanlı uzun ekran kartlarından olsaydı kesinlikle 2 vida takın derdim. Fakat kullandığınız kart tek vida ile sorun çıkartmaz. Yinede sorumluluk sizin.
Çift slot kaplayan ekran kartları genelde büyük ve ağır olur. O yüzden çift vida takman iyi olur. Ancak tek vida ile sarkma yapmıyorsa o şekilde kullanabilirsin. Boşuna dönüyorsa yalama olmuştur (kasa deliği), o yüzden boşuna uğraşma veya daha kalın bir vida ile yeni diş açtırabilirsin.
Çift slot kaplayan ekran kartları genelde büyük ve ağır olur. O yüzden çift vida takman iiy olur. Ancak tek vida ile sarkma yapmıyorsa o şekilde kullanabilirsin. Boşuna dönüyorsa yalama olmuştur(kasa deliği), o yüzden boşuna uğraşma veya daha kalın bir vida ile yeni diş açtırabilirsin.