keremmuchiha Hectopat Katılım 29 Ekim 2021 Mesajlar 260 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2023 #1 Merhaba. Ekran kartım ısındığı için voltaj düşürmek istiyorum nasıl yapacağımı bilmiyorum. Bilen varsa yardım edebilir mi?
Merhaba. Ekran kartım ısındığı için voltaj düşürmek istiyorum nasıl yapacağımı bilmiyorum. Bilen varsa yardım edebilir mi?
PALOT ELAMDAR Centipat Katılım 6 Mayıs 2023 Mesajlar 3.920 Makaleler 1 Çözümler 15 7 Ağustos 2023 #2 Ekran kartınızı yazarsanız yardımcı olacak çıkabilir. AMD ve NVIDIA için işlemleri farklı oluyor.
Liberteen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ağustos 2020 Mesajlar 2.053 Çözümler 9 Yer China 7 Ağustos 2023 #3 Ben kendi kartım için Youtube üzerinden rehber izlemiştim. Kart modelinizi aratarak bir bakın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Benim takip ettiğim rehber buydu. Bu çocuk güzel rehber yapıyor.
Ben kendi kartım için Youtube üzerinden rehber izlemiştim. Kart modelinizi aratarak bir bakın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Benim takip ettiğim rehber buydu. Bu çocuk güzel rehber yapıyor.