Eymen.sarall Hectopat Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 266 Çözümler 4 20 Eylül 2023 #1 Ben 2 gun once ekran kartıma OC yaptım. Anı FPS dususlerı oldu. Isı sınırını kaldırdıgım ıcın donup kasmaya basladı. Nasıl düzelteceğim?
Ben 2 gun once ekran kartıma OC yaptım. Anı FPS dususlerı oldu. Isı sınırını kaldırdıgım ıcın donup kasmaya basladı. Nasıl düzelteceğim?
Y Ywja Femtopat Katılım 16 Eylül 2023 Mesajlar 956 Makaleler 1 Çözümler 5 20 Eylül 2023 #2 Ne ile overclock yaptiysan oradan ayarlari sifirlaman lazim. Soylemeden bir sey yapamayiz. MSI Afterburner ise su butona bas. Artı 0 Eksi
Ne ile overclock yaptiysan oradan ayarlari sifirlaman lazim. Soylemeden bir sey yapamayiz. MSI Afterburner ise su butona bas.
KS KS Eymen.sarall Hectopat Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 266 Çözümler 4 20 Eylül 2023 #3 Ywja dedi: Ne ile overclock yaptiysan oradan ayarlari sifirlaman lazim. Soylemeden bir şey yapamayiz. MSI Afterburner ise su butona bas. Eki Görüntüle 1950909 Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim teşekkür ederım. Artı 0 Eksi
Ywja dedi: Ne ile overclock yaptiysan oradan ayarlari sifirlaman lazim. Soylemeden bir şey yapamayiz. MSI Afterburner ise su butona bas. Eki Görüntüle 1950909 Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim teşekkür ederım.