Lava Catopuma Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2019 Mesajlar 1.868 Çözümler 9 Yer Zonguldak Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2024 #1 GTX 1650 ekran kartım var. İkinci monitör takmayı düşünüyorum ama tek HDMI çıkışı var. Nasıl bağlayabiliriz?
GTX 1650 ekran kartım var. İkinci monitör takmayı düşünüyorum ama tek HDMI çıkışı var. Nasıl bağlayabiliriz?
ircoas Hectopat Katılım 16 Haziran 2022 Mesajlar 2.733 Çözümler 21 Daha fazla Sistem Özellikleri Islemci:AMD Ryzen™5 7600X Anakart:GIGABYTE B650M DS3H Ram:XPG 32GB (2x16GB) Lancer Siyah DDR5 6000MHz CL40 Kasa/PSU:XIGMATEK COCKPIT X-POWER 700W 80PLUS Ekran Karti:ZOTAC GeForce RTX 4070 TWIN EDGE OC Sivi Sogutma:COOLER MASTER MASTERLIQUID ML240L V2 SSD:CRUCIAL P3 1TB Cinsiyet Erkek Meslek Ogrenci 15 Aralık 2024 #2 Lava Catopuma dedi: GTX 1650 ekran kartım var. İkinci monitör takmayı düşünüyorum ama tek HDMI çıkışı var. Nasıl bağlayabiliriz? Genişletmek için tıkla... Displayport ile.
Lava Catopuma dedi: GTX 1650 ekran kartım var. İkinci monitör takmayı düşünüyorum ama tek HDMI çıkışı var. Nasıl bağlayabiliriz? Genişletmek için tıkla... Displayport ile.
Lava Catopuma Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2019 Mesajlar 1.868 Çözümler 9 Yer Zonguldak Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2024 #3 ircoas dedi: Displayport ile. Genişletmek için tıkla... Nereden bulabilirim. Yardımcı olursan çok sevinirim hocam
ircoas dedi: Displayport ile. Genişletmek için tıkla... Nereden bulabilirim. Yardımcı olursan çok sevinirim hocam
Forenzyy Decapat Katılım 18 Nisan 2023 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2024 #4 DisplayPort ile bağlayabilirsiniz. Lava Catopuma dedi: Nereden bulabilirim? Yardımcı olursan çok sevinirim hocam. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarcılarda kolaylıkla bulabilirsiniz, bu bir elektrikci de olabilir.
DisplayPort ile bağlayabilirsiniz. Lava Catopuma dedi: Nereden bulabilirim? Yardımcı olursan çok sevinirim hocam. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarcılarda kolaylıkla bulabilirsiniz, bu bir elektrikci de olabilir.
Lava Catopuma Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2019 Mesajlar 1.868 Çözümler 9 Yer Zonguldak Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2024 #5 Forenzyy dedi: DisplayPort ile bağlayabilirsiniz. Bilgisayarcılarda kolaylıkla bulabilirsiniz, bu bir elektrikci de olabilir. Genişletmek için tıkla... Monitörde de tek HDMI çıkışı var bu şekilde bağlanabilir mi acaba
Forenzyy dedi: DisplayPort ile bağlayabilirsiniz. Bilgisayarcılarda kolaylıkla bulabilirsiniz, bu bir elektrikci de olabilir. Genişletmek için tıkla... Monitörde de tek HDMI çıkışı var bu şekilde bağlanabilir mi acaba
ircoas Hectopat Katılım 16 Haziran 2022 Mesajlar 2.733 Çözümler 21 Daha fazla Sistem Özellikleri Islemci:AMD Ryzen™5 7600X Anakart:GIGABYTE B650M DS3H Ram:XPG 32GB (2x16GB) Lancer Siyah DDR5 6000MHz CL40 Kasa/PSU:XIGMATEK COCKPIT X-POWER 700W 80PLUS Ekran Karti:ZOTAC GeForce RTX 4070 TWIN EDGE OC Sivi Sogutma:COOLER MASTER MASTERLIQUID ML240L V2 SSD:CRUCIAL P3 1TB Cinsiyet Erkek Meslek Ogrenci 15 Aralık 2024 #6 Lava Catopuma dedi: Nereden bulabilirim? Yardımcı olursan çok sevinirim hocam Genişletmek için tıkla... Kaliteli bir şey istiyorsan hocam; Ugreen bakabilirsin. Monitorunun ozellikleri nedir? Lava Catopuma dedi: Monitörde de tek HDMI çıkışı var bu şekilde bağlanabilir mi acaba? Genişletmek için tıkla... Tamam hocam bir de dönüştürücü alirsan hallolur.
Lava Catopuma dedi: Nereden bulabilirim? Yardımcı olursan çok sevinirim hocam Genişletmek için tıkla... Kaliteli bir şey istiyorsan hocam; Ugreen bakabilirsin. Monitorunun ozellikleri nedir? Lava Catopuma dedi: Monitörde de tek HDMI çıkışı var bu şekilde bağlanabilir mi acaba? Genişletmek için tıkla... Tamam hocam bir de dönüştürücü alirsan hallolur.
Lava Catopuma Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2019 Mesajlar 1.868 Çözümler 9 Yer Zonguldak Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2024 #7 ircoas dedi: Kaliteli bir şey istiyorsan hocam; Ugreen bakabilirsin. Monitorunun ozellikleri nedir? Genişletmek için tıkla... Özelliklerini bilmiyorum ki. Tek HDMI çıkışı olan bir viewsonic 24 inç
ircoas dedi: Kaliteli bir şey istiyorsan hocam; Ugreen bakabilirsin. Monitorunun ozellikleri nedir? Genişletmek için tıkla... Özelliklerini bilmiyorum ki. Tek HDMI çıkışı olan bir viewsonic 24 inç
Forenzyy Decapat Katılım 18 Nisan 2023 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2024 #8 Lava Catopuma dedi: Monitörde de tek HDMI çıkışı var bu şekilde bağlanabilir mi acaba Genişletmek için tıkla... Aklınızda çok soru işareti bırakmaya lüzum yok. Dönüştürücü ile halledebilirsiniz, bilgisayarcıya uğrayın derim, veya internetten sipariş verebilirsiniz.
Lava Catopuma dedi: Monitörde de tek HDMI çıkışı var bu şekilde bağlanabilir mi acaba Genişletmek için tıkla... Aklınızda çok soru işareti bırakmaya lüzum yok. Dönüştürücü ile halledebilirsiniz, bilgisayarcıya uğrayın derim, veya internetten sipariş verebilirsiniz.
Lava Catopuma Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2019 Mesajlar 1.868 Çözümler 9 Yer Zonguldak Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2024 #9 Forenzyy dedi: Aklınızda çok soru işareti bırakmaya lüzum yok. Dönüştürücü ile halledebilirsiniz, bilgisayarcıya uğrayın derim, veya internetten sipariş verebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Peki çok teşekkür ederim. Ne alacağımı bilmiyorum da tam olarak. Yardım için teşekkürler
Forenzyy dedi: Aklınızda çok soru işareti bırakmaya lüzum yok. Dönüştürücü ile halledebilirsiniz, bilgisayarcıya uğrayın derim, veya internetten sipariş verebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Peki çok teşekkür ederim. Ne alacağımı bilmiyorum da tam olarak. Yardım için teşekkürler
ircoas Hectopat Katılım 16 Haziran 2022 Mesajlar 2.733 Çözümler 21 Daha fazla Sistem Özellikleri Islemci:AMD Ryzen™5 7600X Anakart:GIGABYTE B650M DS3H Ram:XPG 32GB (2x16GB) Lancer Siyah DDR5 6000MHz CL40 Kasa/PSU:XIGMATEK COCKPIT X-POWER 700W 80PLUS Ekran Karti:ZOTAC GeForce RTX 4070 TWIN EDGE OC Sivi Sogutma:COOLER MASTER MASTERLIQUID ML240L V2 SSD:CRUCIAL P3 1TB Cinsiyet Erkek Meslek Ogrenci 15 Aralık 2024 #10 Lava Catopuma dedi: Özelliklerini bilmiyorum ki. Tek HDMI çıkışı olan bir viewsonic 24 inç Genişletmek için tıkla... Tamam hocam. Amazon.com.tr www.amazon.com.tr Bu omurluk bir HDMI kablosu. Bir tane'de HDMI to DP kablosu almaniz lazim.
Lava Catopuma dedi: Özelliklerini bilmiyorum ki. Tek HDMI çıkışı olan bir viewsonic 24 inç Genişletmek için tıkla... Tamam hocam. Amazon.com.tr www.amazon.com.tr Bu omurluk bir HDMI kablosu. Bir tane'de HDMI to DP kablosu almaniz lazim.