En basitinden ekran karti degisikligi sonrasi temiz kurulum yapmiyor bircok insan ve eski karttan registry'de kalan artiklar cakismaya yol aciyor. Bunun disinda islemcide CPB kapatip ekran kartimdan yeteri kadar performans alamiyorum, nvidia ekran kartim boyle degildi vs. diyen kullanicilar var.
Amd ceo'su olmakla da alakasi yok. Ben iki karti da seviyorum, Nvidia daha uzun sureli kullandim. Ufak tefek iki markada da sorunlar yasadim ama cozemedigim sorunlar degildi, basit driver sorunlari. Nvidia'da sık sık g-sync'i bozan yeni driver sorunlari oluyordu ve oldukca uzun zamanda cozduler, gtx 1060'im vardi. Su an 7900xt kullaniyorum, cok da memnunum. Gpu 60 dereceyi gecmedi su ana kadar ki giris seviye model kullaniyorum, sapphire pulse. Performansindan cok memnunum, Amd'de dikkatimi ceken tek sorun var, ona da tam anlamiyla sorun diyemiyorum. Yeni cikan oyunlara adapte olmasi Nvidia'dan bir tik daha gec oluyor. Ornegin Delta Force'ta Smart Access Memory ile alakali bir sorun var, onu kapatinca cozuluyor fakat kapatmak istemiyorum. Bunu da yeni driverla duzeltirler muhtemelen.