Q Quante Centipat Katılım 5 Mart 2023 Mesajlar 86 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2023 #11 RecepBaltaş'ıSevenİnsan dedi: İçini açma şansın varsa devrelerde sarılık kötü bir işarettir. Genişletmek için tıkla... Kablolarda herhangi bir sararma göremedim. RecepBaltaş'ıSevenİnsan dedi: İçini açma şansın varsa devrelerde sarılık kötü bir işarettir. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı 8 pin ben 6 pin ve 2 PIN'i birleştirdim zaten 8 pin yapmak için tam oturuyorlar birbirine ama ondan mı acaba?
RecepBaltaş'ıSevenİnsan dedi: İçini açma şansın varsa devrelerde sarılık kötü bir işarettir. Genişletmek için tıkla... Kablolarda herhangi bir sararma göremedim. RecepBaltaş'ıSevenİnsan dedi: İçini açma şansın varsa devrelerde sarılık kötü bir işarettir. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı 8 pin ben 6 pin ve 2 PIN'i birleştirdim zaten 8 pin yapmak için tam oturuyorlar birbirine ama ondan mı acaba?
bekirberkepli Picopat Katılım 15 Şubat 2023 Mesajlar 140 Daha fazla Sistem Özellikleri RYZEN 5 5600G ASUS RTX 3060 12GB ASUS B450M-DRAGON kıngstone (16x2) GB (3200MHZ) RAM 650W PSU 500GB KIOXIA M.2 SSD ALIENWARE AW2521HFA FAST IPS MONİTÖR Cinsiyet Erkek 7 Mart 2023 #12 İşlemcinde destekler attığın RAM ile 3200MHz alırsın fakat sorun çözülür mü bilmem.
RecepBaltaş'ıSevenİnsan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2017 Mesajlar 1.978 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Leningrad Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2023 #13 Quante dedi: Kablolarda herhangi bir sararma göremedim. Ekran kartı 8 pin ben 6 pin ve 2 PIN'i birleştirdim zaten 8 pin yapmak için tam oturuyorlar birbirine ama ondan mı acaba? Genişletmek için tıkla... Devre elemanlarından bahsediyorum. Kapasitör vb.
Quante dedi: Kablolarda herhangi bir sararma göremedim. Ekran kartı 8 pin ben 6 pin ve 2 PIN'i birleştirdim zaten 8 pin yapmak için tam oturuyorlar birbirine ama ondan mı acaba? Genişletmek için tıkla... Devre elemanlarından bahsediyorum. Kapasitör vb.