Ekran Kartında ASUS - MSI Hangisi olmalı

Murat Aşan

Hectopat
Yer
Bursa
Daha fazla  
Meslek
Bilişim Öğrencisi
Asus ROG MATRİX PLATINUM GTX 780 Tİ ekran kartımı yoksa MSI GAMING 3G GTX 780 Tİ ekran kartını mı seçmeliyiz.
Genel olarak cevaplamasını istiyorum çünkü insanların hangisini neden tercih ettiğini yada neden tercih edilmesini merak ettiğimden soruyorum.
Tercih edilecek olan ekran kartının oyunlarda vereceği performans hangisinde daha verimli ve yüksek olur.

Bu ikisi arasında asus iyi neden çünkü platiunum. Yani 32-62 derece arası olan bu kart matrix modeli 32-66 evga ise 33-71 veriyor. Gibabyte bakılırsa 34-72 ısı değerlerinde ve msi ise 38-70 aralığında. Performans farkı olmaz. Taşarım olarak ve fiyat olarak hoşuna gideni al. Ben param olsa asus alırdım. Ben msi ürünlerinin tasarımını ve soğutmasını severim ama burada asus önde.

Asus Modeli standar OC boost core clock hızı 1072 MSI Gaming edition ise Core hızı Boost ile 1085e çıkıyor % 2 ile 3 MSI model asuse göre daha performanslı olacaktır buda oyunlarda 3 ila 5 arası fps MSI kartın daha yüksek vermesini sağlar sadece.

10 MHz'in 3-5 FPS fark yaratacağını düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. MHz değerlerine fazla bakmayın. Sonuçta aynı GPU'yu kullanıyor. Hangisinin tasarımı hoşuna gittiyse onu alın. Ben öyle yaptım.

Isı çok önemli ayrıca kendiliğinden OC edilen en iyi değerlerde önemli. Tabi karşılaştırmada etkisi olur mu bilmem ama birinin diğerinden üstün olması lazım sonuçta aynı firmanın malları değiller. Fan gürültüsü , ısı , performans kalitesi ve OC değerleri farklı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…