Arkadaşlar, sizce ekran kartı olarak Asus marka ekran kartları mı Msı marka ekran kartları mı tercih edilmelidir ? Nedenini yazarsanız ona göre önlem alırım. Şimdiden sağ olun.
Farklı farklı modeller var dostum. Mesela Asus'un Strix modeli çok başarılı ama DCIU 2 o kadar değil. Model belirtirsen eminim aklındaki soru işaretini kaldırabiliriz.
Farklı farklı modeller var dostum. Mesela Asus'un Strix modeli çok başarılı ama DCIU 2 o kadar değil. Model belirtirsen eminim aklındaki soru işaretini kaldırabiliriz.
Belirtmek istediğim nokta strix diye ayrıca belirtilen soğutma sadece DCİU 2 den daha performanslı. Aslında klasik dciu2 nin ömrünü doldurduğunu düşünüyorum.
İkiside kaliteli markalar modellere göre değişir. MSI Twin Frozr V soğutması çok iyi kendimde inceledim, Asus hakkında bir fikrim yok elime inceleme fırsatı geçmedi.Ama iki markada yaptığı işin hakkını veriyor.
Msi kesinlikle çünkü Msi diğer markalardan soğutmasıyla ayrılan bir kart soğutma demekte bi kart için baya önemli ve overclock imkanı Msi'da daha gelişmiş ve kolay mesela geçen Recep Abi'gil Msi Gtx 960'ı 1500 mhz çıkardılar.