çözüm odaklı Femtopat Katılım 11 Şubat 2024 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2024 #1 Ekran kartımı FurMark testine sokarsan coil while olup olmadigini anlarım değil mi anakarttan mı PSU'dan mi ekran kartımdan mi ses geliyor anlamadım. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Şubat 2024
Ekran kartımı FurMark testine sokarsan coil while olup olmadigini anlarım değil mi anakarttan mı PSU'dan mi ekran kartımdan mi ses geliyor anlamadım.
2 271621 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 1.901 Çözümler 10 16 Şubat 2024 #2 Coil Whine olduğunu anlamanız için ekran kartınızdan cızırtılı bir ses gelmesi gerekir.
Truvalıadam Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Haziran 2018 Mesajlar 1.884 Çözümler 6 16 Şubat 2024 #3 çözüm odaklı dedi: Ekran kartımı FurMark testine sokarsan coil while olup olmadigini anlarım değil mi anakarttan mı PSU'dan mi ekran kartımdan mi ses geliyor anlamadım. Genişletmek için tıkla... Psuya kulağınızı yanaştırın. Anlarsınız.
çözüm odaklı dedi: Ekran kartımı FurMark testine sokarsan coil while olup olmadigini anlarım değil mi anakarttan mı PSU'dan mi ekran kartımdan mi ses geliyor anlamadım. Genişletmek için tıkla... Psuya kulağınızı yanaştırın. Anlarsınız.