Ekran kartında yamukluk var

Alucard04

Picopat
Daha fazla  
Merhaba, ekran kartı sipariş vermiştim bugün elime ulaştı. Soğutma bloğu deniyor sanırım o kısımda ufak bir yamukluk var, performansa etki eder mi veya değişim yapmalı mıyım? İlk defa bilgisayar topluyorum o yüzden biraz korkuttu acaba ben mi yamulttum diye ama daha dışındaki ambalajını bile açmadım.

Dosya Ekleri

• E99040EE-730D-46FA-AE67-EE96D56757BB.png
    321,8 KB · Görüntüleme: 109
Daha detaylı resim atar mısın? Resimde hiç bir şey belli değil.

Bloğun o kısmı haricinde bir deformasyon yoksa sorun olmaz.

Son düzenleme:
Daha net ve geniş açıyla fotoğraf atar mısın?

Daha detaylı resim atar mısın? Resimde hiç bir şey belli değil.
Poşetten dolayı sanırım netlik bozuluyor, şehirlerarası taşıyacağım ve statik muhabbetinden çekindiğim için açmadım. Umarım bu sefer daha net anlaşılır.

Hocam şimdi anlaşılıyor. O yamukluktan bir sorun olmaz ince bir malzemedir elinle bile düzeltebilirsin.

Hocam şimdi anlaşılıyor. O yamukluktan bir sorun olmaz ince bir malzemedir elinle bile düzeltebilirsin.
Anladım hocam ikinize de teşekkür ederim. Hem ilk defa pc diziyorum hem de o kadar para verince insan çekiniyor biraz. Sağolun tekrardan

Anladım hocam ikinize de teşekkür ederim. Hem ilk defa PC diziyorum hem de o kadar para verince insan çekiniyor biraz. Sağ olun tekrardan.

Maalesef insan zor kazanıp sistem toplayınca gözü gibi bakmak zorun da kalıyor. Ama için rahat olsun o konuda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…