F Fatih09 Hectopat Katılım 12 Kasım 2017 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2018 #1 Ekran kartımı yeni aldım 1-2 ay kalıcak boş PC topladığımda takıcam. Kutudan çıkardığımda ekran kartından koku geldi. Belki metal kokusudur sizce olur mu? Daha 4 yıl garantisi var. Son düzenleyen: Moderatör: 31 Ağustos 2018
Ekran kartımı yeni aldım 1-2 ay kalıcak boş PC topladığımda takıcam. Kutudan çıkardığımda ekran kartından koku geldi. Belki metal kokusudur sizce olur mu? Daha 4 yıl garantisi var.
MkC Kilopat Katılım 3 Mayıs 2015 Mesajlar 267 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2018 #2 Bir pc bulup deneyin.Isı değerlerini paylaşın.Büyük ihtimal metal kokusudur.
Beratttss Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Aralık 2015 Mesajlar 2.003 Makaleler 2 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 31 Ağustos 2018 #3 Yanık kokusu olduğunu sanmıyorum. Size öyle gelmiştir.
Jordan Belfort Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ekim 2014 Mesajlar 1.329 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Software Engineer 31 Ağustos 2018 #4 MkC dedi: Bir pc bulup deneyin.Isı değerlerini paylaşın.Büyük ihtimal metal kokusudur. Genişletmek için tıkla... Arkadaş haklı, büyük ihtimal fabrika çıkış kokusudur, her elektronik parça da yanık kokusu gelir, sıfır araba kokusu gibi
MkC dedi: Bir pc bulup deneyin.Isı değerlerini paylaşın.Büyük ihtimal metal kokusudur. Genişletmek için tıkla... Arkadaş haklı, büyük ihtimal fabrika çıkış kokusudur, her elektronik parça da yanık kokusu gelir, sıfır araba kokusu gibi