Ekran kartındaki fan uğultusu normal mi?

Makaleler
8
Ekran kartı fan hızı %60-65'e gelince orta düzeyde bir uğultu yapıyor. Normal mi bu? Tek iyi yanı Coil Whine sesini bastırması

Son düzenleyen: Moderatör:
Kasayı sert zeminden yumuşak zemine koymayı deneyin. Altına bir paspas atın eğer geçmezse de sıkıntı yok performansa etkisi olmuyorsa normaldir. Geçerse, fanın kendisi ile alakalıdır.

Hocam hem Coil Whine hem uğultu problemi var diyorsunuz. Garantiye göndermek için kartın ortadan ikiye bölünmesini mi bekliyorsunuz anlamadım

Hocam hem Coil Whine hem uğultu problemi var diyorsunuz. Garantiye göndermek için kartın ortadan ikiye bölünmesini mi bekliyorsunuz anlamadım

Performansa herhangi bir zararı yok. Coil Whine ve ses çıkarıyor. Göndermeli miyim?
Kasayı sert zeminden yumuşak zemine koymayı deneyin. Altına bir paspas atın eğer geçmezse de sıkıntı yok performansa etkisi olmuyorsa normaldir. Geçerse, fanın kendisi ile alakalıdır.
Kasayı yumuşak zemine koyunca ses kesildi? Ne yapmam gerekiyor?

Yumuşak zemine koyup kesiyorlar zaten çözümü o. Fanın yapısı gereği yani üretim hatası demeyelim de çünkü sonuçta çalışıyor işini görüyor. Herhangi bir sıkıntısı yoksa sıkıntıdan kasıt ekstra fiziksel bir durum ile karşılaşmadıysa fabrika çıkış kaynaklı oluyor. Çözümü de yumuşak zemin.

Sıcaklık durumu iyi ekran kartının. %95 kullanırken Ultra ayarlarda 72 derece falan.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
ses bu hocam. Kulaklığınız sesini fulleyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…