Ekran kartındaki fan uğultusu normal mi?

Hocam hem Coil Whine hem uğultu problemi var diyorsunuz. Garantiye göndermek için kartın ortadan ikiye bölünmesini mi bekliyorsunuz anlamadım :D

Hocam hem Coil Whine hem uğultu problemi var diyorsunuz. Garantiye göndermek için kartın ortadan ikiye bölünmesini mi bekliyorsunuz anlamadım :D

Performansa herhangi bir zararı yok. Coil Whine ve ses çıkarıyor. Göndermeli miyim?
Kasayı sert zeminden yumuşak zemine koymayı deneyin. Altına bir paspas atın eğer geçmezse de sıkıntı yok performansa etkisi olmuyorsa normaldir. Geçerse, fanın kendisi ile alakalıdır.
Kasayı yumuşak zemine koyunca ses kesildi? Ne yapmam gerekiyor?

Performansa herhangi bir zararı yok. Coil Whine ve ses çıkarıyor. Göndermeli miyim?
Benimde ekran kartım mesela ets2 de fps sınırlayıcısı olmadığı zaman ses çıkartıyor çızırtı gibi ama fps sabitleyiciyi koyduğum zaman ses yapmıyor bu coil whine olabilir mi garanti sürecinde bakarlarmı?

Yumuşak zemine koyup kesiyorlar zaten çözümü o. Fanın yapısı gereği yani üretim hatası demeyelim de çünkü sonuçta çalışıyor işini görüyor. Herhangi bir sıkıntısı yoksa sıkıntıdan kasıt ekstra fiziksel bir durum ile karşılaşmadıysa fabrika çıkış kaynaklı oluyor. Çözümü de yumuşak zemin.

Yumuşak zemine koyup kesiyorlar zaten çözümü o. Fanın yapısı gereği yani üretim hatası demeyelim de çünkü sonuçta çalışıyor işini görüyor. Herhangi bir sıkıntısı yoksa sıkıntıdan kasıt ekstra fiziksel bir durum ile karşılaşmadıysa fabrika çıkış kaynaklı oluyor. Çözümü de yumuşak zemin.

Sıcaklık durumu iyi ekran kartının. %95 kullanırken Ultra ayarlarda 72 derece falan.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
ses bu hocam. Kulaklığınız sesini fulleyin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı