Ekran kartındaki RGB LED nasıl aktif edilir?

lavish

Picopat
Daha fazla  
Ekran kartımın RGB LED'i var fakat aktif edemiyorum, Fan hızını ayarlayamıyorum, bildiğiniz herhangi bir program var mı? Kasadaki RGB'lerin düzenini ayarlayamıyorum, bunun için de bir öneriniz var mı?

Markadan markaya değişiyor. MSI kartlarda, Gaming App'den Dragon Center'a kadar pek çok yazılım RGB kontrolünü destekliyor örneğin.
Biraz konu dışı fakat bir şey sormak istiyorum. Ekran kartı için Radeon Software varken Afterburner ve Dragon Center kurarsak çakışma veya frekans değişimi olur mu?

Biraz konu dışı fakat bir şey sormak istiyorum. Ekran kartı için Radeon Software varken Afterburner ve Dragon Center kurarsak çakışma veya frekans değişimi olur mu?
Dragon Center, sistemdeki diğer bileşenleri de kontrol etmeye yönelik. Afterburner sadece GPU için. GPU frekansını kontrol etmek için Afterburner öneririm. Şu ana kadar herhangi bir çakışma yaşayanı görmedim.

Ekran kartınızın marka ve modeli nedir?
MSI 1660 ARMOR OC 6GB
Markadan markaya değişiyor. MSI kartlarda, Gaming App'den Dragon Center'a kadar pek çok yazılım RGB kontrolünü destekliyor örneğin.
hocam birde rgb fanları dragon centerdan ayarlayabiliyor muyuz
dragon center rgb ayarı seçeneği çıkmadı

Son düzenleme:
MSI 1660 ARMOR OC 6GB

dragon center rgb ayarı seçeneği çıkmadı
anakartınızın rgb özelliği mevcut değil büyük ihtimalle anakartınızın resmi sitesinden kontrol edin derim rgb özelliği bulunmuyosa sadece fanları fan kontrolcüsü yardımıyla kontrol edebilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…