Sahin53 Femtopat Katılım 13 Aralık 2020 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2020 #1 Ekran kartımda 3 tane, bölgesel, farklı büyüklüklerde solma mevcut. Ekran kartında sorun yok, çalışıyor ama ileride sorun yaşatır mı? Dosya Ekleri refgergertg.jpg 106,3 KB · Görüntüleme: 48
Ekran kartımda 3 tane, bölgesel, farklı büyüklüklerde solma mevcut. Ekran kartında sorun yok, çalışıyor ama ileride sorun yaşatır mı?
Nounie Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 2.351 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2020 #2 Bir sorun yoksa bir şey olmaz. Sorun çıksa bile yapabileceğiniz bir şey olduğunu sanmıyorum.
$ilent Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 1.436 Çözümler 3 Yer OverClock Merkezinde Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2020 #3 Benim eski 750 Ti ımda da vardı sorunsuz olarak 2 yıl kullandım sonra sattım sattığım kişide sorunsuz kullanıyor, bir sorun olacağını sanmıyorum.
Benim eski 750 Ti ımda da vardı sorunsuz olarak 2 yıl kullandım sonra sattım sattığım kişide sorunsuz kullanıyor, bir sorun olacağını sanmıyorum.
Sahin53 Femtopat Katılım 13 Aralık 2020 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2020 #4 Nounie dedi: Sorun çıksa bile yapabileceğiniz bir şey olduğunu sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... teşşekürler şuanlık hiçbir sorun yok kartta
Nounie dedi: Sorun çıksa bile yapabileceğiniz bir şey olduğunu sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... teşşekürler şuanlık hiçbir sorun yok kartta
SapkaliPikacu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ekim 2019 Mesajlar 1.492 Çözümler 5 13 Aralık 2020 #5 Sahin53 dedi: Ekran kartımda 3 tane, bölgesel, farklı büyüklüklerde solma mevcut. Ekran kartında sorun yok, çalışıyor ama ileride sorun yaşatır mı? Genişletmek için tıkla... Darbe hasar fiziksel anlamda extradan bir şey almadıysa hayır.
Sahin53 dedi: Ekran kartımda 3 tane, bölgesel, farklı büyüklüklerde solma mevcut. Ekran kartında sorun yok, çalışıyor ama ileride sorun yaşatır mı? Genişletmek için tıkla... Darbe hasar fiziksel anlamda extradan bir şey almadıysa hayır.
Sahin53 Femtopat Katılım 13 Aralık 2020 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2020 #6 $ilent dedi: Benim eski 750 Ti ımda da vardı sorunsuz olarak 2 yıl kullandım sonra sattım sattığım kişide sorunsuz kullanıyor, bir sorun olacağını sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... teşşekürler iyi forumlar
$ilent dedi: Benim eski 750 Ti ımda da vardı sorunsuz olarak 2 yıl kullandım sonra sattım sattığım kişide sorunsuz kullanıyor, bir sorun olacağını sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... teşşekürler iyi forumlar