Çözüldü Ekran kartındaki vidayı sökmeden clipsi açarsak ne olur?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Kenen1

Centipat
Ekran kartındaki vidayı sökmeden clipsi açarsak ne olur? Ve clipsi açmadan vidayı söküp ekran kartını çıkarmaya çalışırsak ne olur?

82204DC5-A251-4E39-AA18-E9CB084E9ABE.jpeg

Çözüm
İlk önce noktalamaya ve imlaya dikkat edin ceza alırsınız. Eğer sistem sıkıntısız çalışıyorsa bir şey olmaz fakat bilmediğiniz konularda yardım istemekte fayda var ben ilk defa işlemci söktüğümde pinleri yamulttum ama sistem parçaları o kadar da narin değildir bazıları hariç, kimisi sanki arkeoloji kazısı yapıyor o kadar abartmaya gerek yok.
İlk önce noktalamaya ve imlaya dikkat edin ceza alırsınız. Eğer sistem sıkıntısız çalışıyorsa bir şey olmaz fakat bilmediğiniz konularda yardım istemekte fayda var ben ilk defa işlemci söktüğümde pinleri yamulttum ama sistem parçaları o kadar da narin değildir bazıları hariç, kimisi sanki arkeoloji kazısı yapıyor o kadar abartmaya gerek yok.

Çözüm
Teşekkür ederim . Dediğim gibi cebimdeki parayla sistem alınca insan merak ediyor , yamulma falan yok sistem stabil çalışıyor , facebooktan geçtiğim için yazı biraz düzgün olmuyor .

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı