190E Hectopat Katılım 18 Nisan 2020 Mesajlar 881 Çözümler 4 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2022 #1 INNO3D 3060 Ti. Alalı iki gün oldu. Montajını dün yaptım. Çalışıyor sıkıntısız. FurMark testinde de hiçbir sıkıntı yok. GameGaraj'dan aldım geldiğinde bu şekildeydi. Bu yamukluk bir soruna yol açar mı?
INNO3D 3060 Ti. Alalı iki gün oldu. Montajını dün yaptım. Çalışıyor sıkıntısız. FurMark testinde de hiçbir sıkıntı yok. GameGaraj'dan aldım geldiğinde bu şekildeydi. Bu yamukluk bir soruna yol açar mı?
SmokeS Hectopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 1.095 Makaleler 5 Çözümler 11 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2022 #2 Radyatör izgarası yamulmuş bir sorun olmaz. Kalem veya kürdan gibi bir araçla düzeltebilirsiniz.
190E Hectopat Katılım 18 Nisan 2020 Mesajlar 881 Çözümler 4 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2022 #3 Çok rahatladım sağolasın hocam. SmokeS dedi: Radyatör izgarası yamulmuş bir sorun olmaz. Kalem veya kürdan gibi bir araçla düzeltebilirsiniz. Genişletmek için tıkla...
Çok rahatladım sağolasın hocam. SmokeS dedi: Radyatör izgarası yamulmuş bir sorun olmaz. Kalem veya kürdan gibi bir araçla düzeltebilirsiniz. Genişletmek için tıkla...
SmokeS Hectopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 1.095 Makaleler 5 Çözümler 11 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2022 #4 190E dedi: Çok rahatladım sağ olasın hocam. Genişletmek için tıkla... Rica ederim hocam iyi günlerde kullanın.
190E dedi: Çok rahatladım sağ olasın hocam. Genişletmek için tıkla... Rica ederim hocam iyi günlerde kullanın.