Enes Doğan Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 31 Mart 2014 Mesajlar 1.724 Makaleler 11 Çözümler 1 Yer Denizli Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2014 #11 Tamam mutlakabir markası olması gerekli. Kasanı aç, kartın fotoğrafını çek ve buraya at. (Kartın fanının olduğu yüzünü çek.)
Tamam mutlakabir markası olması gerekli. Kasanı aç, kartın fotoğrafını çek ve buraya at. (Kartın fanının olduğu yüzünü çek.)
F FalconPolat Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 24.588 Makaleler 21 Çözümler 97 7 Ekim 2014 #12 Enes Doğan dedi: Tamam mutlakabir markası olması gerekli. Kasanı aç, kartın fotoğrafını çek ve buraya at. (Kartın fanının olduğu yüzünü çek.) Genişletmek için tıkla... Foto çekme imkanım yok, ama fanın olduğu yerde ATI RADEON yazıyor.
Enes Doğan dedi: Tamam mutlakabir markası olması gerekli. Kasanı aç, kartın fotoğrafını çek ve buraya at. (Kartın fanının olduğu yüzünü çek.) Genişletmek için tıkla... Foto çekme imkanım yok, ama fanın olduğu yerde ATI RADEON yazıyor.
Enes Doğan Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 31 Mart 2014 Mesajlar 1.724 Makaleler 11 Çözümler 1 Yer Denizli Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2014 #13 Onun mutlaka bir markası olmalı. En azından hangi adımları izleyerek yağlayacağınızı anlattım. Ona göre yapabilirsiniz.
Onun mutlaka bir markası olmalı. En azından hangi adımları izleyerek yağlayacağınızı anlattım. Ona göre yapabilirsiniz.
F FalconPolat Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 24.588 Makaleler 21 Çözümler 97 7 Ekim 2014 #14 Enes Doğan dedi: Onun mutlaka bir markası olmalı. En azından hangi adımları izleyerek yağlayacağınızı anlattım. Ona göre yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bu delik her kartta vardır bence. Yarın gidip makina yağını alır söylediklerinizi yaparım, tekrar teşekkür ediyorum cevapların için.
Enes Doğan dedi: Onun mutlaka bir markası olmalı. En azından hangi adımları izleyerek yağlayacağınızı anlattım. Ona göre yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bu delik her kartta vardır bence. Yarın gidip makina yağını alır söylediklerinizi yaparım, tekrar teşekkür ediyorum cevapların için.
B Bekir Öztürk Ziyaretçi 7 Ekim 2014 #15 Bilgisayarınız Casper ise %99 Sapphire ekran kartıdır. Ama içini açıp markayı öğrenmekte fayda var.
F FalconPolat Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 24.588 Makaleler 21 Çözümler 97 8 Ekim 2014 #16 Silinen üye dedi: Bilgisayarınız Casper ise %99 Sapphire ekran kartıdır. Ama içini açıp markayı öğrenmekte fayda var. Genişletmek için tıkla... Casper değil exper, bu arada yakın zamanda pc toplayacağım için bunla idare ediyoruz.
Silinen üye dedi: Bilgisayarınız Casper ise %99 Sapphire ekran kartıdır. Ama içini açıp markayı öğrenmekte fayda var. Genişletmek için tıkla... Casper değil exper, bu arada yakın zamanda pc toplayacağım için bunla idare ediyoruz.
F FalconPolat Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 24.588 Makaleler 21 Çözümler 97 8 Ekim 2014 #17 Enes Doğan dedi: Onun mutlaka bir markası olmalı. En azından hangi adımları izleyerek yağlayacağınızı anlattım. Ona göre yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Markayı buldum, Power color, yanda bir etiket daha varmış.. Son düzenleme: 8 Ekim 2014
Enes Doğan dedi: Onun mutlaka bir markası olmalı. En azından hangi adımları izleyerek yağlayacağınızı anlattım. Ona göre yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Markayı buldum, Power color, yanda bir etiket daha varmış..
Enes Doğan Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 31 Mart 2014 Mesajlar 1.724 Makaleler 11 Çözümler 1 Yer Denizli Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2014 #18 Ne yaptınız? Fana yağ takviyesi yaptın mı?
F FalconPolat Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 24.588 Makaleler 21 Çözümler 97 8 Ekim 2014 #19 Enes Doğan dedi: Ne yaptınız? Fana yağ takviyesi yaptın mı? Genişletmek için tıkla... Evde makina yağı buldum, ama fanın vidası çok küçük, o yüzden evdeki tornavidalar olmuyor. Yarın birinden ödünç tornavida alacağım. Şuanlık ses gelmiyor karttan, bir geliyor bir gelmiyor.
Enes Doğan dedi: Ne yaptınız? Fana yağ takviyesi yaptın mı? Genişletmek için tıkla... Evde makina yağı buldum, ama fanın vidası çok küçük, o yüzden evdeki tornavidalar olmuyor. Yarın birinden ödünç tornavida alacağım. Şuanlık ses gelmiyor karttan, bir geliyor bir gelmiyor.
F FalconPolat Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 24.588 Makaleler 21 Çözümler 97 14 Ekim 2014 #20 Evet arkadaşlar haberler kötü, fanı ters çevirdim delik falan yok. Dosya Ekleri IMG_20141014_205217.jpg 438,8 KB · Görüntüleme: 271