Ekran kartından görüntü gelmiyor

KrallMemTo

Femtopat
S. A arkadaşlar forumda yeniyim. Bugün bir kasa aldım. Elimde de ekran kartı vardı taktım ama görüntü gelmiyor VGA kablosunu ana karta takıyorum görüntü anakartan geliyor. Bunun çözümünü bilen var mı?

VGA kablosunu neden anakarta takıyorsunuz ki? Ekran kartı üzerindeki VGA girişine takacaksınız.

Ekran kartınızda büyük ihtimalle HDMI ya da Display Port görüntü çıkışı vardır. VGA çıkışlı monitör için çevirici almanız gerekebilir.

Dediğinize göre ekran kartından görüntü almaya çalışmışsınız gelmemiş ve anakarttan görüntü almaya çalıştığınızda görüntü gelmiş, ekran kartı arızalı olabilir.

Ekran kartını sisteme taktım demiş arkadaş, VGA kablosunu ekran kartına taktım dememiş ki.

evet vga kablomu ekran kartına bagladım görüntü gelmedi sonra anakarta bagladım görüntü geliyor
Ekran kartınızda büyük ihtimalle HDMI ya da Display Port görüntü çıkışı vardır. VGA çıkışlı monitör için çevirici almanız gerekebilir.
Tmdır hocam sipariş ettim umarım olur teşekürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…